ESDU DANCESTAR Romanian Open 2010

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2355

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scoala de dans Ars Nova organizeaza „ESDU DANCESTAR Romanian Open 2010", cea mai mare competitie de dans din Romania sub egida European Dance Union eveniment ce v-a avea loc in Bucuresti la Palatul Copiilor pe data de 10. 11. Aprilie 2010.

European Dance Union se mandreste ca fiind unul dintre cele mai importante organizatii de dans in Europa fondat de Prof. Nora Mackh din Klagenfurt, Austria, in 1998 cu intentia de a stabili o comunitate puternica de dans din lume, cat si dorinta de a organiza cele mai importante campionate , seminarii si simpozioane din lume, garantand un standard ridicat, alaturi de profesionisti de renume.

Datorita reputatiei si profesionalismului de care a dat dovada pe plan national cat si international de-a lungul aniilor Academia de dans si de bune maniere Ars Nova, a fost desemnat de catre European Dance Union organizator unic al acestui eveniment in Romania.

La acesta competitie vor participa cei mai buni dansatori din tara reprezentate de cele mai bune scoli avand posibilitatea de a participa la urmatoarele sectiuni: Dans Modern (Graham, Limon, Horton, Cunningham, Chladek ...) dans contemporan si neo-clasic, Jazz Lirice, Broadway JAZZ, latino JAZZ, hip-hop cu urmatoarele categorii, Bounce, Shake (Harlem Style), Hype, Funkystyles (Locking, Popping, Boogaloo, Waving, Floating, Tutting, Ticking, Snaking, Air Posing, Sleepy Style....), Newstyle, Krumpin, Dynamic Dance Styles (Uprock, Toprock, Downrock), Freezes, Foot and Floorwork, Breakdance, Acro dance, Muzicale, Dans irlandez, oferind publicului un spectacol inedit.

Academia de dans Ars Nova isi propune prin acest eveniment sa ofere un cadru deosebit pentru o manifestare sportiva de inalt nivel intr-o atmosfera incendiara.

Castigatorii vor avea sansa de a participa la turneul de calificare, Dance World Masters 2010 din 12 – 15 Mai 2010 ce va avea loc in Poreč, Croatia.

Asadar, iubitorii dansului sunt asteptati sa participe la acest eveniment!