"Traieste, iubeste si danseaza cu pasiune Aerobic Latino Dance la academia de dans Ars Nova!"

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3081

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa fii in forma, sa ai un tonus bun, sa slabesti si sa ai o silueta de invidiat?

Ars Nova te invita la cursurile Aerobic Latino Dance intr-o lume pasionala, sentimentala, plina de temperament, care cu siguranta iti va schimba viata. Lasa la o parte stresul zilnic macar cateva ore, uita de griji si vino sa te relaxezi si sa te simti mereu in vacanta. Este un curs special pentru tine, care te va transforma intr-o persoana mai sigura pe sine si mai sexy si va contribui la formarea de rezistenta ajutand si la arderea de grasimi si la construirea de coordonare.

Studiile au aratat ca practicarea unui sport poate duce la aparitia unor noi neuroni, duce la o crestere a capacitatii de memorare si invatare. Memoria se va imbunatatii, buna dispozitie se mentine pentru ca prin sport se stimuleaza aparitia unor noi neuroni si retele dendritice care vor elibera hormonii responsabili pentru starea de euforie.

Dupa un efort, membrele se incalzesc, muschii devin activi, pulsul se accelereaza, organele, respectiv creierul este irigat cu sange mai bine. Acesta elibereaza hormoni ca serotonina si endorfina care ne provoaca o stare de bine, deci miscarea relaxeaza si inveseleste.
Cursul este destinat tuturor varstelor si celor care doresc sa isi remodeleze corpul, sa se relaxeze si sa dobandeasca acea fericire interioara care survine atunci cand exista un echilibru intre trup si minte.

De asemenea toate aceste servicii sunt realizate intrun mediu placut alaturi de antrenori experimentati ce va vor introduce in tainele latino dansului avand posibilitatea cunoasterii unor oameni care au aceiasi pasiune ca si tine. Daca alegi lipsa de ocupatie activa in timpul liber, lenevia, s-a observat ca aceste persoane devin pasive si lipsite de energie: „Lenevia te face trist" (Toma D’Aquino).

Va invitam sa petreceti alaturi de noi o parte a timpului dvs liber, sa va relaxati va promitem ca vom face totul ca momentele petrecute impreuna sa fie definite de distractie si stari pozitive. La aceste cursuri, nu invatam doar latino dance, invatam sa ne cunoastem, invatam sa ne simtim bine in corpul nostru, invatam sa ne intretinem corpu.

Poti sa fii in cea mai buna forma fizica cu putin ajutor – totul e sa iti dai seama de importanta acestui aspect.