Electrocompaniet: Amplificatoare, sisteme audio și boxe high-end din Norvegia, pentru pretențioși!

Detalii

CategoriiShoping
Taguriamplificatoare, Norvegia
Ultima actualizareMiercuri 17 octombrie 2018
Vizualizari914

Voteaza & Distribuie

Descriere

Foarte mulți dintre pasionații de amplificatoare, sisteme audio și boxe high-end de înaltă calitate din lume sunt deja fani ai brand-ului Electrocompaniet din Norvegia. Iată că această țară care era apreciată mai ales pentru peisajele frumoase și oamenii primitori, se remarcă și prin echipamente audio și amplificatoare de cea mai bună calitate. Produsele sunt comercializate și apreciate în mai mult de 50 de țări de pe glob. Norvegia este cunoscută și prin compania Electrocompaniet care a fost înființată în anul 1973, în Oslo.

Totul a început de la Dr. Ing. Matti Otala care a dorit producerea unui amplificator Hi-Fi la compania Electrocompaniet, care să elimine anumite distorsiuni audio pe care le cerceta de ceva vreme. În urma studiilor și cercetărilor realizate, a fost creat primul amplificator fără distorsiuni TIM: amplificatorul 2x25 W numit The 2 Channel Audio Power Amplifier. Acesta nu mai avea sunetul amplificatoarelor de tranzistoare despre care se spunea că este nenatural.

Electrocompaniet este o companie care realizează produse de foarte mare calitate, care sunt vândute în prezent în întreaga lume. Toate produsele sunt fabricate de ingineri și tehnicieni calificați, iar apoi, la final, produsele sunt supuse unor teste riguroase, amănunțite, pentru a asigura performanțe maxime. Produsele proiectate de Electrocompaniet respectă standarde de înaltă calitate, care țin de standardele exacte ale unei audiții bine selectate de producătorii de înregistrări, de muzicieni, de ingineri de sunet și nu în ultimul rând de iubitori de muzică.

Produsele Electrocompaniet din seria Classic și seria Life Style (EC LIVING) fac parte din gama Hight-End, care sunt mult mai bune decât produsele Hi-Fi. Acestea sunt importate în România în exclusivitate prin AVmall. Pasionații de sunet de cel mai înalt standard sunt invitați la showroom-ul AVmall din București pentru a le vedea și a se convinge de calitatea produselor Electrocompaniet. Ei pot vedea colecția de amplificatoare de la AVmall.ro și se pot convinge că prețurile relevă calitatea și performanța fiecărui produs în parte.

De asemenea, pot afla mai multe aspecte despre produsele Electrocompaniet din Norvegia și pe pagina de Facebook a celor de la AVmall, acolo unde se lansează ultimele noutăți, promoții și alte detalii interesante pentru audiofili.

Electrocompaniet – Amplificatorul Rena SA 1


Rena SA 1 este un amplificator puternic, de 2x75 W, dar și un streamer compact. Prin intermediul lui se poate îmbunătăți sistemul de difuzoare existente în fluxul audio de ultimă generație. Este simplu de folosit, se conectează direct la difuzoare.
Rena SA 1 este amplificatorul ideal pentru cei care doresc să folosească un amplificator elegant și compact și care vor un sunet de cea mai înaltă calitate.

Iată care sunt avantajele:

 • Este un produs de brand, fabricat în Norvegia, care respectă standarde de înaltă calitate
 • Are un design elegant, finisajele sunt perfecte, este disponibil în mai multe culori
 • Este ca o cutie mică și elegantă, cu greutatea de 1,6 kg și dimensiunile de 180 x 180 x 49 mm
 • Include tehnologie avansată, controale tactile luminoase
 • Sunetul este excepțional, de clasă mondială, de cel mai înalt standard
 • Are servicii de streaming – Airplay, TIDAL, WiMP, Internet Radio, Qobuz, Spotify Connect
 • Include mufa LAN ce oferă conexiune prin cablu la Internet
 • La partea din spate are conexiune pentru alimentare, intrarea și ieșirea S/PDIF
 • Are intrarea USB, conexiuni cu boxele, în plus permite și conectarea cu boxele fără fir
 • În interior are un DAC de 24 bit / 192 kHz, DSD 128
 • Telecomanda este virtuală, prin aplicația pentru iOS și Android.

Electrocompaniet - ECI 6 Amplificator Integrat


Acest produs va fi cu siguranță apreciat de iubitorii de sunet foarte exigenți, care apreciază produsele de brand, recunoscute ca fiind cele mai bune din lume. Amplificatorul integrat ECI 6 a fost adus în România în exclusivitate de AVmall și este un produs care merită menționat.

Are un aspect elegant, sașiul este fabricat din metal solid, foarte gros, iar placa din față este realizată din sticlă. Datorită construcției sale deosebite, se pot observa componentele din interiorul amplificatorului prin orificiile de ventilație din lateral. Are un led pe un ecran în partea stângă și în centru în partea frontală o literă "e", în jurul căreia se mișcă o lumină albastră ca și cum ar fi un buton de volum.


Caracteristicile principale ale amplificatorului integrat ECI 6:

 • Amplificatorul este foarte puternic, are 2x125 W
 • Poate fi folosit la o gamă foarte variată de boxe
 • Are o ieșire de preamplificare balansată și o ieșire simplă cu RCA
 • Are intrare stereo balansată XLR
 • Dispune de trei intrări stereo RCA
 • Sunetul este excepțional, plăcut, relaxant, basul este rapid, puternic și controlat, mediile au fluență, înaltele nu sunt deloc obositoare, vocile sunt bine separate de instrumente
 • Amplificatorul va reproduce perfect muzica, exact cum a fost înregistrată. Creează o stare de energie muzicală bună, sunetul nu deranjează la urechi, este clar și natural.

Despre amplificatorul integrat ECI 6 se spune că are sunetul mai clar, timingul perfect, iar basul mai bun ca la amplificatorul Master 10.
Amplificatorul integrat ECI 6 este un produs de top, destul de scump dar care își merită prețul, pentru că respectă întocmai standardele de înaltă calitate din toate punctele de vedere.