Don't Be Afraid of the Dark

Don't Be Afraid of the Dark

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBailee Madison, Filme Groaza, Filme Thriller, Guillermo del Toro, Guy Pearce, Katie Holmes, Matthew Robbins, Troy Nixey
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari794

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Don't Be Afraid of the Dark
An: 2010
Durata: 99 minute
Regia: Troy Nixey
Scris de: Guillermo del Toro, Matthew Robbins
Actori: Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison
Gen: Groaza, Thriller

Don't Be Afraid of the Dark este remake-ul horror-ului cu acelasi nume din 1973. Actiunea graviteaza in jurul lui Sally (Bailee Holmes), o fata timida si retrasa care este trimisa sa locuiasca impreuna cu tatal ei, Alex Hirst (Guy Pearce) si prietena acestuia, Kim (Katie Holmes) intr-o casa veche, in stil gotic, construita in secolul al XIX-lea in Rhode Island, pe care Alex o renoveaza.

Cand Sally deschide usa pivnitei, elibereaza fara voia ei niste creaturi diabolice care se acundeau intr-un semineu vechi. In momentul in care constientizeaza gravitatea problemei, Sally incearca sa-i avertizeze pe tatal ei si pe Kim insa nimeni nu o crede. Stiind ca nu are prea mult timp la dispozitie, fata trebuie sa-i lamureasca pe cei doi inainte sa fie prea tarziu, altfel vor sfarsi cu totii precum fostul proprietar al casei, care a disparut fara urma acum 100 de ani.

Cand Kim gaseste niste desene ciudate pe peretii casei, realizeaza ca Sally a spus adevarul si decide sa o mute la un hotel, pentru a preveni rapirea ei de catre monstrii din subsol.