Don't Be Afraid of the Dark

Don't Be Afraid of the Dark

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGuy Pearce, Katie Holmes, Matthew Robbins, Troy Nixey
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1039

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Don't Be Afraid of the Dark
An: 2010
Durata: 99 minute
Regia: Troy Nixey
Scris de: Guillermo del Toro, Matthew Robbins
Actori: Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison
Gen: Groaza, Thriller

Don't Be Afraid of the Dark este remake-ul horror-ului cu acelasi nume din 1973. Actiunea graviteaza in jurul lui Sally (Bailee Holmes), o fata timida si retrasa care este trimisa sa locuiasca impreuna cu tatal ei, Alex Hirst (Guy Pearce) si prietena acestuia, Kim (Katie Holmes) intr-o casa veche, in stil gotic, construita in secolul al XIX-lea in Rhode Island, pe care Alex o renoveaza.

Cand Sally deschide usa pivnitei, elibereaza fara voia ei niste creaturi diabolice care se acundeau intr-un semineu vechi. In momentul in care constientizeaza gravitatea problemei, Sally incearca sa-i avertizeze pe tatal ei si pe Kim insa nimeni nu o crede. Stiind ca nu are prea mult timp la dispozitie, fata trebuie sa-i lamureasca pe cei doi inainte sa fie prea tarziu, altfel vor sfarsi cu totii precum fostul proprietar al casei, care a disparut fara urma acum 100 de ani.

Cand Kim gaseste niste desene ciudate pe peretii casei, realizeaza ca Sally a spus adevarul si decide sa o mute la un hotel, pentru a preveni rapirea ei de catre monstrii din subsol.