Animal Kingdom

Animal Kingdom

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGuy Pearce, Joel Edgerton
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari631

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Animal Kingdom
An: 2010
Durata: 113 minute
Regia: David Michôd
Scris de: David Michôd
Actori: James Frecheville, Guy Pearce, Joel Edgerton
Gen: Crima, Drama, Thriller

Joshua Cody (James Frecheville) este un tanar de 17 ani a carui mama moare din cauza unei supradoze de heroina. Desi a fost protejat de catre aceasta de toate rudele lor care au legatura intr-un fel sau altul cu lumea interlopa a orasului Melbourne, acum Joshua este nevoit sa apeleze la bunica din partea mamei, Janine "Smurf" Cody (Jacki Weaver), pentru a se muta in casa ei impreuna cu cei trei unchi ai lui: Andrew, Craig si Darren.

Darren si Andrew impreuna cu prietenul lor, Barry, au comis deja cateva jafuri armate si Craig este dealer de droguri. Joshua aterizeaza cumva fara voia lui in aceasta lume plina de infractionalitati si este prins la mijloc in lupta dintre unchii lui si politistii care sunt pe urmele lor si vor sa-i prinda cu orice pret, chiar si incalcand legea.

Dilema morala in care se afla tanarul adolescent  se adauga la diversele activitati ilegale si periculoase in care e implicat fara voia lui de catre clanul Cody. El penduleaza intre a-i turna pe unchii sai detectivului Nathan Leckie (Guy Pearce), devenind astfel tradatorul familiei si a pastra tacerea, ramanand loial familiei dar, in acelasi timp, riscandu-si viata si libertatea.