Domeniul si importanta acestuia!!!

Detalii

CategoriiIT
TaguriWebmasteri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numele de domeniu reprezinta adresa propriuzisa a unui web site:
Exp: www.crearesite.com. ro, veti fi redirectionati catre adresa paginii specificate anterior;
Numele domeniului are o influenta hotaratoare in ceea ce priveste criteriul de selectie al motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Msn, etc.), iar alegerea corecta a acestuia concura la o pozitie superioara a paginii dumneavoastra web, ceea ce va rezulta un numar mai mare de vizitatori in comparatie cu concurenta.

IMPORTANT - Daca nu doriti in mod expres ca domeniul sa poarte numele companiei dvs, Exp: www.numecompanie.ro, este indicat ca acesta sa fie un cuvant sau un grup de cuvinte cat mai reprezentativ pentru produsele/serviciile oferite de pagina dvs. web si de preferat sa fie principalul cuvant sau grup de cuvinte cheie in funtie de care sa fie gasit site-ul de catre motoarele de cautare.
Exp: Daca aveti o pagina web care ca principal obiect de activitate crearea site-urilor web, cel mai indicat nume de domeniu ar fi: www.crearesite.ro, com, etc, iar "creare site" este principalul grup de cuvinte cheie in funtie de catre va fi gasit web site-ul dvs.

De aceea, in vederea alegerii corecte a numelui de domeniu al viitorului dumneavoastra site web, va recomndam sa consultati personal calificat si cu experienta in acest domeniu.

In acest context, Creare Site Team deruleaza analize si studii in scopul alegerii celui mai potrivit nume de domeniu si cuvinte cheie pentru web site-ul dumneavoastra.