Doar la Iperinox găsești rigole duș la prețuri imbatabile!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguririgole
Ultima actualizareJoi 15 decembrie 2022
Vizualizari325

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare dintre noi își dorește, desigur, o locuință caldă și primitoare, în care să domnească atât ordinea, cât și confortul necesar. De cele mai multe ori acest lucru poate fi dat de elemente care nu sunt vizibile din exterior, dar care sunt necesare. Nu ne putem de exemplu lipsi de o baie bună sau, atunci când suntem extrem de ocupați, de un duș rapid care să ne revigoreze. Dar evident este faptul că acest lucru ține și de dotarea băii cu elementele necesare. Iar o rigolă de calitate este mai mult decât binevenită în acest context.

Rigolele de duș, un accesoriu indispensabil în baie

Momentul de răsfăț pe care oricine ar trebui să și-l ofere este fie o baie bună, fie un duș necesar pentru înviorare. Sigur, pe lângă dotarea băii cu cadă sau cabină de duș, se pune problema în primul rând de eliminarea apei folosite. Una dintre cele mai rapide și eficiente metode este achiziționarea unor rigole dus de la un importator care respectă standardele de calitate. Aceste accesorii pot fi montate deopotrivă nu doar în băi, ci și în dușuri sau chiar pe terase. Astfel, apa folosită poate fi dirijată eficient și rapid la un punct de descărcare, fără a mai avea grija ei.

Avantajele montării de rigole și de unde pot fi achiziționate

Pentru a fi siguri că alegem calitatea putem apela la un importator cu experiență în acest domeniu. Astfel, putem conta pe seriozitatea și profesionalismul firmei Iperinox care comercializează produse fabricate din inox cum ar fi sifoanele, rigolele și mobilierul. Acestea corespund standardelor europene de calitate. Printre cele mai importante avantaje ale montării de rigole se numără și înălțimea sa reglabilă, dar și faptul că este ușor de curățat. Suprafața din oțel inoxidabil nu reține bacteriile, iar garda hidraulică antimiros nu permite pătrunderea mirosului în apartament. Aspectul ei minimalist oferă băii un aspect modern și elegant, fiind totodată extrem de practică. Datorită faptului că are o înălțime redusă este ușor de instalat și se adaptează cu ușurință locului unde va fi montată.

Cu ce alte accesorii vine la pachet rigola comandată

Pentru ca rigola comandată să fie funcțională, pachetul expediat de specialiștii de la Iperinox mai conține și alte elemente necesare montării. Astfel, în pachet se mai găsește pe lângă corpul rigolei propriu-zis și grătarul din oțel inoxidabil, piciorușe montaj reglabile pe înălțime, racordul din PVC, membrana hidroizolantă pentru rigolă, sita de retenție pentru firele de păr și cheița pentru ridicarea grătarului. Rigola de duș este ușor de curățat pentru că are o suprafață netedă, dar aceasta are nevoie de atenție în mod constant. Pentru că inoxul este sensibil la zgârieturi este recomandată folosirea detergenților de uz casnic sau a soluțiilor speciale pentru inox.

O gamă variată de rigole pentru toate gusturile și spațiile

Pentru satisfacerea tuturor categoriilor de clienți, magazinul Iperinox comercializează o gamă diversificată de rigole, nu numai pentru uzul casnic, dar și pentru cel industrial.

Pe site-ul oficial se mai pot găsi de asemenea și sifoane pentru pardoseală și obiecte sanitare. Profitați de reduceri și prețuri pentru orice buzunar.

Contact: contact@sifoaneinox.ro