Dincolo de limite

Dincolo de limite

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriLeslie Dixon, Neil Burger
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1055

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Limitless
An: 2011
Durata: 105 minute
Regia: Neil Burger
Scris de: Leslie Dixon, Alan Glynn
Actori: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish
Gen: Thriller

Un scriitor somer isi deblocheaza intregul potential al creierului luand un medicament revolutionar, insa in curand afla ca noile sale abilitati l-au facut o tinta pentru unii dintre cei mai lacomi si periculosi oameni de pe planeta.

Eddie Morra (Bradley Cooper) este un autor fara nici un roman. Oricat ar incearca, chiar nu isi poate provoca inspiratie pentru a scrie macar un cuvant. Totul se schimba atunci cand un vechi prieten intra din nou in viata lui Eddie, si ii vorbeste despre un nou medicament puternic, numit NZT. Din momentul in care Eddie ia  NZT, creierul lui incepe sa functioneze in proportie de 100 %, oferindu-i posibilitatea sa-si reaminteasca rapid fiecare eveniment din viata lui pana la cel mai mic detaliu, sa invete limbi straine noi intr-o clipita si sa stapaneasca puterea neexploatata a unor ecuatii matematice complexe.

Dar cand doza de NZT ii expira, petrecerea se incheie. Desigur, nu ii ia mult lui Eddie sa dea lovitura pe Wall Street, si atunci cand o face, ii atrage atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici si proeminenti oamenii de afaceri din lume. Cu ajutorul lui Eddie, Carl planuieste se a arbitreze o fuziune corporativa complexa, care va zgudui institutia din temelii.

Cand afacerea este pe punctul de a fi intermediata, unele personaje periculoase ii descopera secretul lui Eddie si ii vaneaza furnizorul de medicamente. Acum, in cazul in care Eddie poate suporta efectele secundare ale medicamentului suficient de mult timp pentru a-si salva viata, ar putea supravietui.