Descopera intreaga gama de aeroterme electrice industriale de la Caldor Industrial Heating

Descopera intreaga gama de aeroterme electrice industriale de la Caldor Industrial Heating

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAeroterme
Ultima actualizareJoi 28 octombrie 2021
Vizualizari325

Voteaza & Distribuie

Descriere

Confortul termic reprezinta una dintre nevoile de baza ale fiintei umane. De aceea, este foarte important, ca in orice spatiu, oricat de mare ar fi, sa existe un sistem de incalzire bine pus la punct, care sa faca fata cu brio conditiilor la care este expus.

In domeniul industrial, halele de lucru se intind pe suprafete colosale, ceea ce face ca pentru a putea fi incalzite sa fie nevoie de mecanisme special concepute in acest sens, puternice si rezistente. O varianta optima in acest sens o reprezinta aerotermele industriale electrice. Asadar, daca te afli in postura in care sa ai nevoie de un astfel de produs de inalta calitate, nu mai sta pe ganduri si opteaza pentru aeroterme electrice industriale de la Caldor Industrial!

Performanta produselor Caldor Industrial si in aerotermele industriale

V-am obisnuit deja ca la noi sa gasiti doar produse de calitate superioara, ceea ce se poate remarca fara dificultati si in ceea ce priveste gama de aeroterme electrice pe care o punem la dispozitia publicului larg. Acestea pot fi folosite atat la incalzirea spatiilor de lucru, birourilor si a zonelor industriale, cat si la racirea lor acolo unde este cazul. Devin asadar un element esential pentru confortul celor care lucreaza domeniu. Mai mult, acestea pot fi utilizate si ca sistem de ventilatie, reusind sa elimine cu succes aerul cald din incinta in care este amplasata.

Produsele noastra se diferentiaza printr-o serii de detalii tehnice care contribuie decisiv la conturarea unei eficiente sporite. Sunt prevazute cu un termostat incorporat, ceea ce permite oricui sa o regleze in functie de temperatura necesara la un anumit moment. In plus, fluxul de caldura poate fi directionat in orice mod este nevoie, ridicat sau coborat, datorita sasiului realizat in acest fel. De asemenea, umiditatea crescuta dintr-o incapere nu mai reprezinta un impediment in buna functionare a aerotermelor noastre, dispunand de o rezistenta moderna, si anume cea de tip IPX4.

Din perspectiva practica, acestea au o greutate foarte redusa si dispun de manere din plastic izolat, permitand transportarea cu usurinta. Carcasa este silentioasa, iar pentru a preveni oxidarea, este acoperita cu o pudra special conceputa pentru a protejarea sa.

Aerotermele Caldor Industrialsolutii variate pentru orice nevoie

In conturarea ofertei noastre, am optat pentru doua modele de baza, care sa poate fi folosite in orice situatie, da fiind gradul lor crescut de adaptabilitate. Propunem astfel varianta de aeroterma electrica industriala 5 KW 230 V sau cea 9kW 12K W 380 V. ne-am dorit sa putem acoperi toata aria de nevoi ale clientilor nostri, oferindu-le grade de putere diferite, ce se situeaza la un interval destul de indepartat unele de altele. Acest lucru se justifica prin faptul ca intervalul poate fi acoperit de performanta celor doua, nemaifiind necesare alte modele intermediare. Sunt variante performante, care necesita un consum redus de energie, eficienta lor crescand considerabil.

Deschisi, disponibili, in continua dezvoltare

Ne desfasuram intreaga activitate ghidati de dorinta de a stabili relatii reciproc benefice cu fiecare dintre clientii nostri. Ne concentram asadar pe oferirea unor produse ce se ridica la nivele inalte de calitate, insa, in acelasi timp, vr5em sa fim si suport informational pentru fiecare dintre acestia ce necesita detalii suplimentare, sau chiar consultanta in vederea alegerii optime. Am realizat asadar, un site foarte bine structurat, in care sa fie disponibile toate informatiile de baza necesare despre fiecare produs sau categorie. De asemenea, pentru a ne asigura ca acoperim toata aria de curiozitati, am implementat si un program de contact, unde specialisti nostri sa raspunda prompt si complet la orice intrebare.