Deschizi un magazin? Contează pe Noi

Deschizi un magazin? Contează pe Noi

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurioportunitati de afaceri
Ultima actualizareDuminica 13 februarie 2022
Vizualizari142

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te-ai decis să devii antreprenor, fiindcă nu te tentează absolut deloc să muncești pentru altcineva. Deschiderea unui magazin de cartier este fără dar și poate o afacere ce poate aduce profit. Scutești oamenii de a străbate kilometri întregi până a ajunge la un supermarket pentru a cumpără cele necesare acasă. În același timp chiar și deschiderea unui magazin online este profitabilă în special în contextul actual al pandemiei de când mai toată lumea a fost forțată să își facă multe dintre cumpărături astfel. Li s-a implementat obiceiul în sistem și până la urmă de ce să nu comande online dacă nu e grabă, fără să-și rupă mâinile cărând?

Un astfel de magazin online prezintă anumite avantaje de care vom discuta mai jos. În orice caz, orice afacere de acest gen ai deschide, magazinul Noi este cel pe care te poți baza. Iată care sunt avantajele deschiderii unui magazin online, dar și al colaborării cu magazinul de tip cash & carry Noi.ro, unde cu cât cumperi mai mult, cu atât prețurile sunt mai mici.

Avantajele deschiderii unui magazin online

  • clienții pot comanda produsele necesare de la tine de oriunde ar fi din țară. Este un lucru cu atât mai avantajos pentru cei ce locuiesc în mediul rural și nu au posibilitatea de a cumpăra anumite lucruri din localitatea respectivă
  • te poți adresa unui număr mai mare de clienți, ceea ce aduce câștiguri financiare substanțiale
  • poți avea clienți non-stop, întrucât un magazin online nu are program fix de funcționare
  • deschiderea unui magazin online implică mai puține costuri decât unul fizic, nu ai de plătit amenajarea spațiului cu tot ce trebuie, chirie, întreținere, angajați, sisteme de securitate
  • poți face promovarea magazinului spre un anumit public țintă
  • ai acces ușor la mai multe piețe
  • cu un flux constant de vizitatori pe site și un trafic crescut vei genera profit extra din publicitate.

Avantajele colaborării cu magazinul Noi


Noi dispune de un stoc variat de produse, peste 40.000 la număr, iar prețurile sunt foarte avantajoase. Regăsești aici diferite categorii și subcategorii, printre care produse de uz casnic și menaj, electrocasnice, produse de îngrijire personală, articole de bricolaj și grădină, detergenți și produse de curățenie și multe altele. Regăsești în catalogul lor peste 500 de branduri de renume, deci produse de calitate pe care clienții le pot achiziționa din magazinul tău. Produsele pot fi trimise oriunde în țară, atât pentru persoane fizice, cât și juridice. Cei de la Noi te ajută cu toate informațiile necesare printr-un simplu contact telefonic.

La noi ai parte și de discounturi deloc de neglijat. Pentru o valoare a comenzii de 3000 de lei primești discount de 1%, pentru 5000 de lei primești discount de 2%, iar pentru 10000 de lei primești discount de 3%. Descoperă pe Noi.ro produsele disponibile și mai multe detalii despre oferte și discounturi. Alege avantajos, alege să colaborezi cu Noi! Profitul nu va întârzia să apară, iar clienții tăi vor fi mai mult decât mulțumiți.

Contact:

comenzi@noi.ro