Delta Force 2

Detalii

CategoriiSocial
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3900

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jocul il investeste pe jucator in functia de membru al Armatei Delta Force a Statelor Unite ale Americii. Exista doua campanii, dintre care una il trimite pe jucator in cautarea militarilor care au in posesia lor arme biologice, si cealalta il pozitioneaza in opozitie cu alte forte, incercand sa obtina armele nucleare.

Fiecare campanie consista intr-o serie de misiuni care sunt imprastiate in cateva locatii, inclusiv in Africa si Siberia.

Delta Force 2 il plaseaza pe jucator fata in fata cu fortele militare inamice, formate in primul rand din infanterie dar si din tancuri, elicoptere si alte vehicule militare. Jucatorul are acces la cateva arme si echipamente folosite chiar si in realitate de Fortele Militare ale SUA si poate decide ce echipament sa ia in fiecare misiune.

Delta Force 2 ofera foarte putin control strategic – jucatorul poate folosi doar comenzile principale cum ar fi „hold position" (ramaneti pe pozitie) si „hold fire" (nu trageti), de asemenea poate folosi harta de strategie pentru a revedea pozitiile diferitelor obiecte ale misiunilor.

Misiunile consta intr-o serie de obiective pe care jucatorul trebuie sa le indeplineasca. Obiectivele pot fi: infrangerea tuturor inamicilor intr-o anumita locatie, salvarea ostaticilor sau distrugerea vehiculelor si locatiilor inamicilor.

Daca doriti un demo pentru Delta Force 2, il puteti descarca de aici, iar daca vreti sa trisati putin, acest site va pune la dispozitie niste coduri.