Decoratiuni de nunta: penele de strut

Decoratiuni de nunta: penele de strut

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8369

Voteaza & Distribuie

Descriere

Folosirea penelor de strut dateaza cu mii de ani in urma! Cleopatra si faraonul Tutankamon, in vechiul Egipt, sunt cunoscuti pentru folosirea penelor de la pasarile nezburatoare pentru supusii acestora precum si pentru diferite alte decoratiuni! Ofiterii romani puneau pene de strut pe coifurile lor pentru a indica rangul acestora!

Astazi, penele de strut au inregistrat o intoarcere puternica in special ca si aranjamente pentru mesele invitatilor la nunti si alte evenimente tematice! Aranjamentele cu pene de strut sunt unele dintre cele mai in voga alegeri pentru nunti si ceremonii! Ele sunt o alegere excelenta pentru nunta, botez, petrecere tematica, zi de nastere, petrecere de firma sau pentru petrecerea de sfarsit de an!

Pene de strut

Cea mai populara culoare pentru mirese este albul! Penele de strut sunt disponibile intr-o mare varietate de culori, incluzand negrul, galbenul, auriu, portocaliu, rosu, roz, siclam, mov / lila!
Penele de strut sunt o alegere perfecta pentru aranjamentele meselor invitatilor, in special cand sunt plasate in topul unei vaze inalte! Marimea ideala pentru astfele de aranjamente sunt penele de 60 cm, creeand un efect fastuos, fara sa obstructioneze privirea invitatilor de la nunta!
Pentru a diminua efectul marimii, recomandam ca aceste aranjamente sa fie insottite si de leduri luminoase in interiorul vazelor! Ca si penele de strut, ledurile, vin intr-o mare varietate de culori pentru a se potrivi cu aranjamentele sau pentru a completa schema / tematica nunti .
Aceste uimitoare aranjamente de mese din pene de strut adauga o ambianta spectaculoasa oricarui eveniment! Invitatii dumneavoastra or sa aprecieze alegerea dumneavoastra!

Aranjamentele cu pene de strut pot fi foarte usor imbinate cu flori naturale, efectul fiind foarte reusit din punct de vedere estetic si foarte cerut in acest sezon!