De ce și cum să alegi cel mai bun carucior 3 in 1?

Detalii

CategoriiShoping
Taguricarucioare copii, copii
Ultima actualizareVineri 25 iunie 2021
Vizualizari156

Voteaza & Distribuie

Descriere

Venirea pe lume a bebelușului tău este un moment extraordinar. Acest eveniment important presupune câteva decizii pe care trebuie să le iei înainte. Carucior 3 in 1 sau simplu? Care sunt cele mai bune jucarii bebelusi? Ce hăinuțe să-i iei bebelușului? Toate aceste decizii pot fi copleșitoare, dar nu trebuie să fie așa.

Înainte de sosirea micuțului tău, este important să te informezi despre ce ai nevoie și de ce. Poate deja ai liste întregi de produse la care te-ai gândit. Începând de la jucarii bebelusi și hăinuțe copii la mobilier sau poate care covoare copii sunt mai bune. Ai auzit de carucior 3 in 1, 2 in 1, cărucior sport și nu știi pe care să îl alegi? Sfatul nostru este să te informezi și să decizi care sunt cele mai bune produse pe rând. Prioritizează achizițiile în funcție de importanță. Nu trebuie să le iei toate în aceeași zi. Îți recomandăm să îți propui o perioadă de timp în care să faci aceste achiziții.

În acest articol, vom discuta despre una dintre cele mai importante achiziții: căruciorul. Vei afla cum îți poate ușura viața un carucior 3 in 1, de ce și cum să alegi cel mai bun carucior 3 in 1.

Ce este un carucior 3 in 1?

I-o spune și numele: un carucior 3 in 1 este un cărucior multifuncțional care se transformă în funcție de vârsta copilului tău. Vei putea folosi acest carucior 3 in 1 de la nașterea bebelușului tău până când micuțul ajunge la vârsta de 3-4 ani sau până când va refuza să mai stea în cărucior. Copiii pot fi foarte capricioși, iar unii chiar mai repede de 3-4 ani se vor încăpățâna când vine vorba de cărucior. Însă, nu trebuie să te îngrijorezi. Copiii au multă energie și este chiar indicat să înceapă să meargă pe jos. În primul rând, ca să-și consume energia, iar în al doilea rând să se obișnuiască cu mersul, care este o noutate pentru ei. Mișcarea este importantă pentru mușchii, oasele și inima
copilului tău.

Din ce este alcătuit un carucior?

Un carucior 3 in 1 este alcătuit dintr-un cadru fix și mai multe piese. Acestea se utilizează în funcție de vârsta micuțului tău. Sunt trei piese, fiindcă vorbim de un carucior 3 in 1: landou, scoică și partea sport.

Până la 6 luni, vei utiliza landoul. Acesta menține o poziție corectă a spatelui copilului tău și va fi îndreptat spre tine. Astfel, vei putea urmări ce face bebelușul tău când sunteți la plimbare. Dacă va avea nevoie de ceva, vei știi imediat. Ai nevoie de scoică tot până la 6 luni. Aceasta este singura modalitate de a transporta în siguranță noul membru al familiei cu mașina. A treia parte a unui carucior 3 in 1 este modulul sport. Partea sport o vei putea utiliza până când micuțul tău va crește mai mare. Atunci nu va mai avea nevoie de acest carucior 3 in 1, care pe tine te-a salvat de mai multe achiziții.

De ce ai nevoie de un carucior 3 in 1?

Scopul unui carucior 3 in 1 este să-ți simplifice viața. Alegerea unui cărucior ideal pentru copilul tău poate fi dificilă. Un cărucior simplu va trebui schimbat odată ce bebelușul tău crește. De aceea, ai nevoie de un carucior 3 in 1. Vei face o singură achiziție, bună și de lungă durată.

Cum să alegi cel mai bun carucior?

Poate te întrebi care este cel mai bun carucior 3 in 1, după ce ai aflat că un carucior 3 in 1 este o investiție foarte bună. Pentru alegerea celui mai bun carucior 3 in 1 este nevoie să ai doar câteva lucruri în vedere.

Ce greutate să aibă un carucior?

Când alegi căruciorul pentru noul membru al familiei tale trebuie să te gândești la greutatea acestuia. Un carucior 3 in 1 mai greu va fi dificil de transportat odată ce este pliat. Când alegi un carucior 3 in 1, fii atentă și la greutatea maximă pe care acesta o suportă. Astfel, vei știi când este timpul să renunți la cărucior în funcție de greutatea copilului. Alege un carucior 3 in 1 cu o greutate suportată mai mare. Nu poți știi niciodată cât de mare și voinic va fi bebelușul tău. Elimină varianta în care s-ar putea să aibă nevoie de un alt cărucior.

Fii atentă la materiale

Pentru confortul și protecția bebelușului tău, alege un carucior 3 in 1 care este confecționat din materiale antialergene. Materialele unui carucior 3 in 1 sunt importante, deoarece ele interacționează cu micuțul tău. Asigură-te că sunt calitative. Alegând un carucior 3 in 1 îți poți simplifica viața și prin cât de ușor de spălat sunt componentele căruciorului. Spre exemplu, un carucior 3 in 1 cu căptușeala ușor detașabilă va fi mai ușor de curățat. Este important să ai și acest lucru în vedere când alegi un carucior 3 in 1. Copiii se murdăresc ușor, iar căruciorul se poate murdări la rândul lui.

Un carucior 3 in 1 cu un spațiu mare de depozitare este mai practic

Multe mămici consideră spațiul de depozitare a unui cărucior foarte important, mai exact dimensiunea lui. Bebelușii au nevoie de propria lor gentuță, care este de fapt o geantă mare, în care să iei hăinuțe de schimb, jucării, scutece și șervețele umede, creme, gustări și altele de care mai are nevoie micuțul. Pe lângă asta, mai ai și tu nevoie de o geantă pe care să o iei cu tine și ar fi incomod să o porți pe umăr. De aceea, un spațiu mai mare de depozitare când alegi un carucior 3 in 1 este bine-venit. Vei avea parte de aventuri frumoase alături de micuțul tău când ieșiți la plimbare, fără grija bagajelor.


Sursa foto: freepik.com