Carucioarele 3 in 1, cea mai buna investitie pentru copilul tau

Detalii

CategoriiShoping
Taguricarucioare copii, copii
Ultima actualizareMarti 23 martie 2021
Vizualizari424

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te pregatesti pentru intampinarea unui nou membru in familie si nu stii sigur ce model de carucioare pentru bebelusi ar fi mai potrivit? Iti sugeram sistemele de calatorie 3 in 1! Acestea se pot gasi in configuratii diferite si sunt concepute pentru a oferi o solutie completa, inca din prima zi de viata a micutului. Astfel, vei fi pregatita pentru drumul de la spital pana acasa, dar si pentru numeroasele aventuri si plimbari care vor urma.

Ce este un sistem de calatorie 3 in 1?

Modelul de carucioare bebelusi 3 in 1 este o optiune versatila recomandata parintilor care doresc o solutie unica si versatila. Sistemul include cadrul caruciorului, un landou, un scaun si o scoica auto pentru bebelusi si se poate utiliza din prima zi de viata a nou-nascutului si pana la varsta de cativa anisori. Alegand un sistem de calatorie complet, parintii nu trebuie sa mai achizitioneze nimic altceva pentru a putea face plimbari lungi sau scurte cu bebelusul si fac economii considerabile.

Cumperi un singur produs pentru toate necesitatile!

Cu un model de carucioare pentru bebelusi 3 in 1, parintii au asigurat landoul necesar unui nou-nascut, scaunul util dupa varsta de sase luni cand micutul sta bine in fundulet si scoica auto obligatorie pentru transportul bebelusilor cu masina. Toate componentele sunt perfect compatibile cu cadrul caruciorului si usor de montat si de demontat. Sistemele de calatorie complete sunt versatile, permit transportarea bebelusului fara a-l deranja atunci cand doarme si usureaza considerabil viata parintilor.

Beneficiile unui carucior pentru bebelusi 3 in 1
  • Acopera in intregime necesitatile de calatorie si plimbare pentru parintii cu bebelusi, din prima zi de viata si pana la varsta de cativa anisori.
  • Componentele sunt interschimbabile si perfect compatibile cu cadrul caruciorului.
  • Faciliteaza transportul micutilor atunci cand dorm.
  • Ajuta parintii sa economiseasca timp si bani.
  • Sunt sigure, confortabile si riguros testate. Landoul asigura sprijinul adecvat pentru cap si gat pentru un nou-nascut, scoica sau scaunul auto respecta reglementarile de siguranta impuse prin lege.

Cum alegi carucioare pentru bebelusi 3 in 1?

In prezent, pe piata exista multe modele de sisteme de calatorie disponibile, iar versatilitatea si manevrabilitatea ar trebui sa fie primele criterii de care sa se tina cont la achizitie. Un sistem de calatorie eficient trebuie sa permita parintilor schimbarea configuratiei fara nicio problema. Butoanele si sistemele click-in existente sunt special concepute pentru a facilita inlocuirea landoului cu scaunul auto in numai cateva secunde. Astfel, parintii vor interschimba, conecta si deconecta diferitele piese usor si vor obtine rapid configuratia de care au nevoie, in functie de situatie.

Caruciorul 3 in 1 - sistemul care tine cont de etapele de crestere a copilului

Designul intuitiv si manevrabilitatea crescuta permit trecerea rapida de la landou, la scaun sau soica auto. Cu cat modelul de carucioare pentru bebelusi 3 in 1 are mai multe functionalitati si accesorii, cu atat mai bine, pentru ca va putea fi utilizat in mai multe situatii, fiind adaptabil dupa fiecare etapa de crestere a copilului.

Landoul asigura pozitia complet plana a nou-nascutului si ofera suport adecvat pentru cap si gat. Multe modele sunt prevazute cu protectii suplimentare, huse de ploaie sau de insecte, parasolare si alte accesorii utile.

Scoica auto se poate utiliza din prima zi de nastere si este obligatorie pentru transportul copiilor cu masina. Se poate folosi pana la varsta de 9 luni si faciliteaza transferul bebelusului din masina in carucior si invers, fara a-l deranja cand doarme.

Scaunul pentru carucior se poate folosi dupa varsta de sase luni, cand micutul sta deja bine in fundulet si este activ. Dispune de hamuri cu cinci puncte de sprijin si protectii pentru umeri si asigura pozitia confortabila a copilului. Unele modele au suport pentru picioruse care se poate ridica atunci cand micutul adoarme.

Fa achizitii inteligente si cumpara carucioare pentru bebelusi pe care sa le poti utiliza in deplina siguranta pe perioade indelungate. Astfel, economisesti timp si bani si, totodata, ai garantia ca ii oferi copilului tau tot ce este mai bun!