BPP Professional Education anunta planurile de schimbare a programei ACCA

Detalii

CategoriiEducatie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2126

Voteaza & Distribuie

Descriere


Incepand cu sesiunea iunie 2011, programa ACCA va actualizata, schimbarile prefigurate avand rolul de a asigura evolutia aceste calificari si adaptarea ei la ultimele necesitati din sectoarele de business si contabil.Desi aceste schimbari nu presupun o restructurare majora a structurii, este important pentru cei care vor da examenul pentru aceasta calificare anul viitor, sa urmeze cursuri adaptate noii programe sis a utilizeze material de studio actualizate. Iata care sunt principalele schimbari anuntate de ACCA:-Nu vor fi schimbari in ceea ce priveste inregistrarea, parcurgerea calificarii si exceptarile.


-Numele si numarul examenelor raman neschimbate.


-Structura calificarii ramane aceeasi.


-Formatul examenelor nu se va schimba.


-Continutul programei pentru F4 ramane acelasi, iar cel pentru P6 se va schimba in iunie 2013.


-Programa examenele din cadrul modulului Knowledge se va schimba incepand cu sesiunea de examinare decembrie 2011.Pentru a putea vedea schimbarile din cadrul fiecarui examen vizitati www.bpp.roDespre BPP Professional Education:


BPP Professional Education este cel mai mare grup de training profesional din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri (ACCA, ACA, CIMA, DipIFR, DipFM, CFA, CIA) pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri si examene pe calculator pentru calificarea CIMA in Romania.Despre ACCA:


Association of Chartered Certified Accountants este cel mai mare corp profesional contabil din lume, avand peste 362.000 de studenti si 132.500 membri in 170 de tari. Membrii ACCA sunt recunoscuti la nivel international si lucreaza intr-o varietate de sectoare profesionale incluzand sectorul public, industria, sectorul non-profit, comert sau guvernanta. Studiile pot fi sustinute si in cazul in care aveti un job full time.