De ce sa optezi pentru un curs SEO girat de o agentie de marketing online?

Detalii

CategoriiEducatie, IT, Stiinta
Taguricursuri, seo
Ultima actualizareJoi 7 noiembrie 2019
Vizualizari769

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ziua de astazi, marketingul online este vazut de specialistii in piata muncii drept unul dintre cele mai de viitor domenii, poate alaturi de IT si domeniul bancar. Tocmai de aceea, in ultimii ani, a avut loc un adevarat influx de angajati catre acest sector, nu doar din domenii conexe precum presa sau comunicare, ci si din cu totul alte arii de activitate.

Acestia au sesizat potentialul, insa multi dintre ei se pot simti nepregatiti pentru a face fata unei sfere atat de complexe, care include numeroase subdomenii. Unul dintre acestea este SEO (Search Engine Optimization), care in ultima perioada s-a transformat intr-o activitate mult mai complexa decat simpla insiruire a cuvintelor cheie sau optimizare a continutului unui site.

In aceste conditii, daca vrei sa lucrezi in marketing online, ai nevoie sa participi la un curs SEO. In cadrul acestuia, vei invata atat despre optimizarea on page si off page, cat si despre alte activitati pe care le poti intreprinde pentru ca site-ul tau, al companiei sau al clientilor tai sa ajunga sa ocupe primele pozitii in Google. Daca nu stii ce curs SEO sa alegi, avand in vedere ca oferta este una destul de bogata in special in Bucuresti, iti recomandam unul girat de o agentie de marketing online.

Mai exact, vorbim despre Jedi SEO School, care este mai degraba o "scoala" decat un curs SEO, avand in vedere ca se intinde pe parcursul a doua luni. Acesta este sustinut de Ovidiu Joita, CEO & founder al agentiei de marketing online iAgency, cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu extrem de competitiv.

Cursul se desfasoara de luni pana miercuri, intre orele 18:00 si 20:00, la sediul agentiei, din Piata Unirii din Bucuresti. Primele doua promotii au absolvit in martie, respectiv iulie, cea de-a treia va incheia orele in noiembrie, in timp ce urmatorul Jedi SEO School va porni la drum anul viitor.

Daca ai avut curiozitatea sa afli mai multe despre acest curs SEO, cu siguranta ai vazut ca uneori este mentionat drept "Jedi SEO School powered by iAgency" sau "by Ovidiu Joita". De ce, insa, sa alegi un curs SEO girat de o agentie de marketing online? Motivele sunt, spunem noi, logice si lesne de inteles:

1. Are loc transferul de experienta. Daca alegi sa participi la un curs SEO sustinut de catre managerul unei agentii de marketing online sau la sediul acesteia, ai garantia ca vei avea in fata un om cu o experienta vasta, care iti va impartasi cele mai importante lucruri pe care le cunoaste, din punct de vedere profesional.

2. Vei afla numeroase studii de caz. In cadrul Jedi SEO School, vei avea acces la numeroase studii de caz bazate pe clientii iAgency, care variaza de la companii de inchirieri auto si case de avocatura, la agentii de turism si firme de cosmetice.

3. Te poti angaja in cadrul respectivei agentii. Nu in ultimul rand, cei mai promitatori studenti din cadrul acestui curs SEO au sansa de a se angaja in iAgency, dupa absolvirea Jedi SEO School.