De ce sa alegi pardoselile PVC? – Informatii utile ce vin in ajutorul tau

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareMiercuri 17 octombrie 2018
Vizualizari1499

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aveti nevoie de pardoseala pentru casa voastra sau pentru un spatiu comercial? Puteti sa folositi pardoseli PVC atat pentru spatiile publice, precum o cladire de birouri sau un supermarket, precum si pentru spatiile in care locuiti. Pe piata exista o gama variata de modele de pardoseli PVC. Montajul se realizeaza rapid, iar intretinerea acestor pardoseli se face cu usurinta.

De ce sa alegem pardoseli PVC?

PVC este un acronim care provine de la policlorura de vinil (acea formula chimica care alcatuieste o pardoseala PVC). Pardoselile PVC sunt considerate pardoseli elastice, datorita adaosului de lianti. Nu putem spune ca exista diferente intre pardoselile de PVC si cele de vinil, acestea fiind considerate chiar si sinonime.

Care sunt avantajele acestor pardoseli PVC?

 • Este bine de stiut ca avantajul cel mai mare il constituie montajul simplu si rapid;
 • Pardoselile rezista in timp si sunt foarte igienice, pentru ca se curata si se intretin cu usurinta;
 • Suprafata pardoselii este fina, se simte placut atunci cand pasiti cu picioarele goale pe ea si nu face zgomot, aceasta izoleaza din punct de vedere fonic;
 • Zgomotele care se produc in incapere sunt atenuate;
 • Sunt antiderapante si nu se aluneca pe ele;
 • Sunt potrivite pentru zonele care sunt circulate foarte frecvent (restaurante, spatii comerciale, cladiri de birouri, banci);
 • Nu sunt predispuse petelor si zgarieturilor;
 • Sunt rezistente la actiunea diverselor substante chimice.

Pardoselile din PVC se gasesc pe piata sub diverse modele si culori. Aceasta gama larga face ca pardoselile sa fie excelente pentru:

 • Cabinetele medicale, stomatologice, salile de operatie, spitale, laboratoare, spa-uri;
 • Fabrici, hale, depozite;
 • Spatii comerciale precum supermarket-urile, mall-urile, hotelurile, restaurantele;
 • Mijloacele de transport in comun precum tramvaiele, autobuzele, trenurile;
 • Spatiile publice precum scolile, institutiile publice, garile, aeroporturile.


Care sunt principalele caracteristici ale pardoselilor PVC?
 • Elasticitatea – la montaj, datorita acestei caracteristici, unghiurile drepte sunt eliminate pentru portiunile din colturi;
 • Rola de pardosea se monteza prin sudura si se elimina astfel rostul care poate sa constituie un mediu prielnic pentru aparitia unor bacterii sau ciuperci ce se curata mai greu.

Structura pardoselilor PVC poate sa fie cu sau fara suport. Pardoselile PVC fara suport sunt compuse dintr-un singur strat uniform care rezista mai mult sau din mai multe straturi ce sunt presate si au mai multe proprietati. Pardoselile PVC cu suport sunt alcatuite dintr-un suport care poate fi textil sau netextil. Acest model de pardoseli se foloseste mai des in locuinte.

De asemenea, trebuie sa stiti ca exista si pardoseli care protejeaza betonul sau cimentul si care se aplica peste acestea din urma. Cum se numesc aceste tipuri de pardoseli? Pardoseli expodice sau pardoseli artistice. De unde denumirea de pardoseli artistice? In primul rand, pentru ca acestea au si rolul de a reda un aspect mai placut cimentului sau betonului. Confera acestora un design deosebit, o suprafata mai lucioasa si mai estetica. Durabilitatea si rezistenta acestui tip de pardoseli sunt caracterisitici ce le recomanda pentru utilizarea in zonele cu un trafic intens.

Totodata, daca se doreste ca anumite imperfectiuni pe care le are suprafata din beton sau ciment, sa fie acoperite, atunci indicat este acest model de pardoseli expodice, pentru ca au capacitatea de a acoperi aceste imperfectiuni. Rezultatul este unul special, aspectul placut fiind pus in evidenta.

De unde comandam?

Puteti sa comandati pardoseli PVC de la compania Milucon, firma specializata in oferirea de solutii tehnice inteligente pentru pardoseli. Accesati cu incredere https://www.milucon.ro si achizitionati pardoselile potrivite pentru dumneavoastra.