De ce folosim spray de fixare NYX Professional Makeup?

Detalii

CategoriiShoping
Taguricosmetice
Ultima actualizareVineri 5 februarie 2021
Vizualizari4646

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tendințele primăverii 2021 îndeamnă iubitoarele frumosului să completeze look-ul cu mai multă culoare

Acest lucru poate fi asigurat de noile remedii, perfecte pentru a crea accente superbe aspectului. Printre tendințele recente se numără efectul de piele de porțelan și efectul de machiaj umed. Toate produsele marca NYX https://makeup.ro/brand/602810/ sunt marcate vegane. Nu conțin ingrediente de origine animală și nu au fost testate pe animale. Proprietățile decorative impresionante sunt completate de ingredientele îngrijitoare. Compozițiile includ complexe de uleiuri (semințe de babassu și floarea soarelui), care nu blochează porii și lasă pielea să respire. Experții au demonstrat că pentru menținerea machiajului intact întreaga zi, este necesară pulverizarea unui produs unic, și anume sprayul de fixare.

Avantajele NYX Professional Makeup Fixer


Când este pulverizat pe față, spray-ul se simte ca o apă termală obișnuită, dar oferă mai multe beneficii epidermei. În primul rând, sporește durabilitatea machiajului, pentru menținerea unui aspect original. Crește durabilitatea oricăror produse cosmetice decorative, fie că este fond de ten, fard de ochi, ruj sau rimel.
Are un distribuitor comod, care permite pulverizarea instantanee pe toată fața. O singură presă este suficientă, deci consumul este foarte economic. Textura lichidă oferă o dispersie fină, care nu încarcă fața și este imperceptibil.

Tipuri de spray-uri

  • Pentru tenul gras sunt recomandate texturile matifiante. Acestea reduc producția de sebum, prelungesc durabilitatea machiajului și scapă de excesul de strălucire pentru întreaga zi.
  • Dacă îți place efectul strălucirii, optează pentru spray-uri hidratante. Acest tip de remediu iluminează ușor și ascunde denivelările ușoare. Componentele benefice hidratează suplimentar pielea pe tot parcursul zilei.
  • Există fixatoare profesionale, care conțin mai puține componente îngrijitoare, dar extind durabilitatea machiajului până la 12-16 ore.

După aplicarea spray-ului, cosmeticele nu se răspândesc, fixarea are loc instantaneu. Îndepărtarea machiajului este la fel de ușoară. Remediul nu usucă și nu strânge pielea, dimpotrivă, o hidratează și conferă o senzație de confort. Fixatorul NYX Professional Makeup poate fi amestecat cu un fard uscat și aplicat pe pleoapă, pentru obținerea unui efect de fard lichid, cu o pigmentare intensă.

Cum se utilizează corect?

  1. Aplică fond de ten, corectorul, fardul de obraz, rujul și fardurile de ochi.
  2. Când machiajul este complet gata, agită sticla și pulverizează produsul de la o distanță de 15-20 cm. Este suficientă una sau două pulverizări.
  3. Pentru a acoperi toate zonele, începe cu partea de sus a feței, apoi partea de jos. Ai grijă ca sprayul să fie distribuit uniform.

NYX Professional Makeup are sute de produse în mii de nuanțe: un paradis pentru artiștii de machiaj profesioniști și iubitorii de frumusețe din întreaga lume. Produsele mărcii se disting nu numai printr-un sortiment larg, ci și prin calitate și durabilitate excelente.