iGlow - e-shopul femeilor ce vor să strălucească din cap până în picioare

Detalii

CategoriiShoping
Taguricosmetice, make-up
Ultima actualizareMarti 20 aprilie 2021
Vizualizari545

Voteaza & Distribuie

Descriere

Când o femeie își schimbă părul, e pe cale să își schimbe viața, așa spunea celebra Coco Chanel. Femeile adoră să își facă transformări ale look-ului, să se îmbrace în outfit-uri ce le scot din zona de confort, să-și testeze limitele și creativitatea. Cu fiecare schimbare ele devin mai încrezătoare în propria piele și când pășesc pe stradă cu muzica în căști parcă se pornesc în cel mai aprig război, gata să cucerească hotarele.

Femeii nu îi trebuie multe ca să aibă un boost al încrederii, chiar și un ruj roșu împreună cu mascara poate fi rețeta perfectă pentru a-l obține. iGlow este locul de unde femeile iubitoare de transformări subtile sau spectaculoase, pot achiziționa produse de hair & beauty pentru a-și completa arsenalul, pentru a fi mereu pregătite de a înfrunta o nouă zi.

Viața nu e perfectă, dar make-up-ul tău poate fi

Iar pentru asta ai nevoie atât de pensule profesionale cât și de produse cosmetice calitative. Pe iglow.ro le regăsești pe toate, iar tenul tău va radia de fiecare dată. Fiecare femeie are nevoie în trusa sa de beauty de pensule pentru fiecare parte a feței. Cei de la iGlow dispun de o gamă variată de pensule individuale dintre care clientele pot alege ce le lipsește sau pot opta pentru un set complet Sibel. Acesta este format din 16 pensule pentru diferite scopuri, ce se regăsesc într-o trusă frumoasă, ce are sistem de prindere cu capsă. Este ușor de transportat, nu ocupă spațiu și este ideală de luat în călătorii.

Pentru masa ta de toaletă poți opta pentru suporturile Sibel cu 11 pensule. Se regăsesc pe site în două variante și anume Black Swan și Pink Flamingo, pentru ca fiecare clientă să aleagă ce i se potrivește mai bine personalității sale.

Pentru un make-up ca în reviste, alege paletele iGlow

Paletele de make-up de la iGlow sunt atât cu farduri cât și pentru contouring-ul feței. Paleta Color Correct & Contour te ajută să ascunzi imperfecțiunile tenului, dar și să îl finisezi. Make-up-ul este o forma de artă, de aceea necesită destul de mult timp până te perfecționezi și afli exact ce se potrivește tenului tău. În funcție de forma feței tale, trebuie să știi exact în ce direcție să aplici conturul. Dacă fața are o forma pătrată, ai nevoie de umbre rotunde în jurul pomeților, în niciun caz drepte, fiindcă îți vor pronunța și mai tare liniile ascuțite. Dacă în schimb ai forma feței rotundă, contouring-ul ar trebui să se facă înspre zona bărbiei, pentru un efect de alungire a feței. Dacă forma feței este ovală ești norocoasă, fiindcă ți se potrivește orice.

La fel este și în cazul ochilor. Paletele de farduri de la iGlow te ajută să îți dai frâu liber imaginației și să te joci cu nuanțele superbe. Însă trebuie să iei în considerare anumite aspecte, cum ar fi forma ochilor și culoarea irisului. Da, ochii albaștri și verzi sunt minunați, însă nu li se potrivesc orice culoare îndrăzneață. Cele ce se plâng că ochii căprui sunt banali, nu realizează că de fapt aceștia le permite să poarte orice nuanță de pe paletarul de culori. Și în timp ce ochii verzi și albaștri te duc cu gândul la verdele pădurilor neatinse sau oceane învolburate, ochii căprui sunt și ei de o frumusețe aparte. În lumina soarelui, aceștia arată ca o combinație delicioasă de miere, ciocolată și fulgi de aur presărați deasupra.

iGlow te invită să descoperi toate produsele lor calitative și să alegi ce-ți lipsește din trusa ta de beauty. Intră în cadrul site-ului oficial www.iglow.ro să descoperi gama de produse disponibile.

Contact: 0765 440 337, 0748 338 273

vanzari@iglow.ro