3 motive pentru a beneficia de ajutor din partea unei firme de servicii funerare

Detalii

CategoriiSocial
TaguriBucuresti, Pompe Funebre, Servicii Funerare
Ultima actualizareMiercuri 24 aprilie 2024
Vizualizari648

Voteaza & Distribuie

Descriere

Chiar dacă un deces în familie este un moment dificil, responsabilitățile care vin odată cu acest eveniment trist trebuie îndeplinite într-un timp foarte scurt. De aceea, pentru a avea siguranța faptului că toate detaliile sunt puse la punct, puteți beneficia de ajutor din partea unei echipe de profesioniști. Iată care sunt principalele motive pentru care să alegeți să transferați întreaga responsabilitate a înmormântării unei firme de pompe funebre:

Ajutor în îndeplinirea formalităților legale


Odată cu trecerea în neființă a unei persoane, legea impune declararea evenimentului și a cauzelor care au provocat decesul. Asta înseamnă că un medic trebuie să se prezinte la fața locului și să elibereze o adeverință pe baza căreia se va elibera certificatul de deces. O firmă de pompe funebre se poate ocupa și de această procedură, având medici autorizați care se deplasează la domiciliu pentru a întocmi documentația medico-legală. De asemenea, puteți beneficia de suport și îndrumare în parcurgerea tuturor formalităților care derivă din această situație, de la recuperarea pensiilor restante și până la accesarea ajutorului de deces oferit de către stat.

Servicii și proceduri funerare profesionale


Dacă vă doriți să respectați dogmele bisericești și să realizați o ceremonie tradițională, este necesar să așteptați trei zile de la momentul decesului și până la înhumare. Această practică are rădăcini creștine adânci deoarece se consideră că în această perioadă sufletul celui trecut în neființă este încă în apropierea trupului, fiind moment prielnic pentru rugăciuni, dar și pentru ca cei apropiați să își ia rămas bun. Drept urmare, pentru a întârzia procesul de deteriorare biologică, este nevoie ca trupul să fie supus unor proceduri de toaletare și îmbălsămare, folosind soluții chimice puternice. Acestea pot fi folosite doar în medii controlate, la temperaturi joase, ceea ce impune nevoia intervenției unor specialiști.

De asemenea, o firmă de pompe funebre vă va ajuta cu toate aspectele logistice de înmormântare, de la sicriu coroane, cruci și transport funerar, până la parastas și pachetele pe care le veți oferi celor prezenți la ceremonie. Veți putea delega responsabili pentru fiecare dintre aceste aspecte, în așa fel încât să câștigați mai mult timp alături de cel pe care tocmai l-ați pierdut. În plus, durerea din aceste momente poate fi copleșitoare și este bine ca orice motiv suplimentar de stres să fie îndepărtat atunci când este posibil.

Sprijin emoțional nelimitat


Pentru cei care se află pentru prima dată în fața unei asemenea mari dureri, toate procedurile și formalitățile care trebuie respectate pot deveni copleșitoare. O firmă de pompe funebre nu doar că se va ocupa în locul dumneavoastră de aspectele organizatorice, dar vă va veni în ajutor și cu susținere morală și emoțională, sfaturi și recomandări, pentru a trece mai ușor peste această situație dificilă.

Descoperiți pachetele de înmormântare Memorium


Casa Funerară Memorium și-a creat serviciile în jurul nevoilor persoanelor îndurerate, dorind să vină în ajutorul oricui cu soluții adaptate dorințelor și posibilităților lor. Drept urmare, există nouă pachete de servicii funerare complete, care acoperă toate necesitățile de înmormântare, dar și procedurile dinaintea acesteia, pentru a vă scuti de toate grijile. Fiecare pachet poate fi personalizat conform propriilor cerințe, pentru a vă asigura că ceremonia de rămas bun se va desfășura așa cum vă doriți. În plus, pentru ca factorul financiar să nu reprezinte un impediment în acest sens, o mare parte dintre cheltuieli se încadrează în ajutorul de deces oferit de către stat sau, iar suma achitată va fi parțial restituită familiei pe baza talonului de pensii.

Lăsați responsabilitățile lumești în seama unei echipe de profesioniști pentru a câștiga mai mult timp pentru a vă lua rămas bun de la cel ce a trecut în neființă!