Cumpărături esențiale înainte de începerea anului școlar

Cumpărături esențiale înainte de începerea anului școlar

Detalii

CategoriiEducatie
Tagurirechizite scolare
Ultima actualizareMiercuri 9 septembrie 2020
Vizualizari328

Voteaza & Distribuie

Descriere

Începerea noului an școlar poate însemna haos și stres sau doar continuarea firească a unor activități obișnuite, dacă ești bine organizată și nu lași totul pe ultima sută de metri. De aceea, este foarte important ca toate cumpărăturile esențiale pentru școală să fie făcute din timp. În acest fel, vei putea evita aglomerația din magazine și ai avea garanția că poți găsi mai ușor toate produsele de care ai nevoie pentru copilul tău.

Prin urmare, trebuie doar să-ți faci o listă cu tot ce-ți trebuie pentru cel mic, să estimezi un buget și să pornești la cumpărături! Venim în ajutorul tău cu acest articol, în care îți prezentăm care sunt cumpărăturile de bază, pe care nu trebuie să le omiți înainte de începerea școlii.

Rechizitele


Primele care trebuie trecute pe listă sunt rechizitele. Începe prin alegerea manualelor de care va avea nevoie copilul tău. Cumpără manuale sau auxiliare de pe o librărie online ca librăria Delfin pentru a evita aglomerația din trafic sau magazine în această perioadă. Iar dacă nu știi exact ce tipuri de rechizite are nevoie, cere un sfat educatorului sau profesorului. La toate acestea este posibil să se adauge și unele auxiliare, la recomandarea profesorilor sau învățătoarei. Urmează pe listă caietele, blocul de desen, acuarelele și, desigur, penarul complet echipat, cu stilou, creioane, carioci și tot ce trebuie.

Hainele

O investiție importantă, necesară în fiecare an, la începerea școlii, trebuie făcută în hăinuțele celui mic. Interesează-te din timp dacă va purta uniformă și cum trebuie să arate aceasta. Cele mai multe școli nu impun o uniformă strictă, ci doar un cost vestimentar - spre exemplu, fustă sau pantalon negru și cămașă albă. Nu uita nici de echipamentul care îi va fi necesar pentru orele de sport: trening, hanorac și teniși. Desigur, pe listă trebuie trecute mai multe perechi de încălțăminte - pantofi, ghete și cizme, pentru ca venirea frigului să nu-l prindă pe micuțul tău nepregătit. Lista cu îmbrăcămintea necesară poate fi completată cu una sau două jachete.

Tabletă sau laptop

Anul acesta, în contextul pandemiei COVID-19, este posibil ca unele cursuri să aibă loc online, dacă școlile vor fi din nou închise. Prin urmare, trebuie să te pregătești și să adaugi pe lista de cumpărături pentru copilul tău o tabletă sau un laptop, dacă nu are deja. Evident, trebuie să-l înveți cum să o folosească, pentru că utilizarea unor aplicații de tipul Zoom sau Google Classroom este ceva mai complicată ca jocurile online cu care copiii sunt deja obișnuiți.

În concluzie, dacă te organizezi din timp și faci toate cumpărăturile necesare pentru începerea școlii, copilul tău va fi pregătit de cursuri și totul se va desfășura în cele mai bune condiții.

Sursa foto: pexels.com/photo/photo-of-person-handing-card-2988232/