Cum sa faci poze reusite pe plaja?

Cum sa faci poze reusite pe plaja?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCum sa/How to, fotografie
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari11715

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toata lumea vrea sa aiba poze reusite la mare, pe plaja. Desigur, nu toata lumea e inzestrata cu talent fotografic si majoritatea pozelor nu ies cum vrea autorul. Nu s-a nascut nimeni invatat, de aceea va dezvaluim cateva trucuri simple pentru ca pozele dvs de la plaja sa fie mult mai bune decat anul trecut.

Alegeti cel mai bun moment al zilei pentru a face poze pe plaja

Cand soarele e sus pe cer, momentul e potrivit pentru plaja sau pentru o baie in mare. Dar pentru a face poze e cel mai prost moment al zilei, pentru ca lumina este prea puternica si stralucitoare. Cele mai bune momente din zi pentru poze pe plaja sunt inceputul si sfarsitul ei, adica rasaritul si apusul. Soarele odihnindu-se la orizont arata genial si e greu sa nu faceti o poza decenta in acele momente. Ca bonus, vor fi mai putini oameni pe plaja si nu vor obtura peisajul.

Briza diminetii este de obicei usoara iar lumina este linistita, delicata si difuza, pana rasare soarele. Lumina diminetii se schimba rapid din cauza iesirii soarelui, astfel incat trebuie sa va miscati repede si sa schimbati setarile aparatului de mai multe ori.

Lumina amurgului are adesea o stralucire calda, care ofera pozelor dvs o culoare roz-aurie. Jocul de lumina si umbra este o caracteristica a oricarei zile de vara, pe care va puteti baza cand faceti poze pe plaja.

Una dintre cele mai des intalnite greseli la fotografii amatori este ca in pozele lor se vede si umbra lor. Dimineata, umbrele sunt mai lungi din cauza pozitiei soarelui. Schimbati-va pozitia astfel incat umbra dvs sa nu intre in poza.

Cum sa faceti cele mai bune poze pe plaja in zile fara soare

O plaja pe o vreme vantoasa, amenintatoare, dezlantuita poate da nastere unor fotografii incredibile, pline de o anumita stare de spirit. Cu nimeni in preajma, puteti face poze neintrerupte si unor scene dramatice ale norilor negri si ale marii involburate.

Ceata, aburul si neclaritatea, toate pot lucra in avantajul dvs pentru a da nastere unor poze pe plaja deosebite.

Incercati sa faceti poze in alb-negru, sau prelucrati-le acasa, folosind un program foto, cum ar fi Photoshop-ul, pentru a face lucrurile sa arate mult mai dramatice.