Cum te ajută extra-garanția la centrala termică pe gaz

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricentrala termica
Ultima actualizareLuni 30 octombrie 2023
Vizualizari683

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oricât de fiabil și bine verificat ar fi un produs, riscul de a se defecta nu este exclus niciodată. Există numeroase situații, care nu țin nici de producător, nici de distribuitor, nici de beneficiar.

Tocmai de aceea, alegerea unor produse cu condiții și perioadă de garanție cât mai extinse trebuie să fie un important criteriu de selecție. Și cum o centrală termică este mai mult decât un bun, este o investiție, ne-am gândit să venim cu câteva informații despre cum te ajută extra-garația la centrala termică pe gaz. În oferta QuickShop sunt modele, cu toată gama de putere, de la Ariston, precum centrala Ariston Alteas One Plus Net 24 kW, Motan (Condens plus 100), Ferroli - modelul Maxima

Căldura și apa caldă fac parte dintre utilitățile fără de care confortul nostru ar avea mult de suferit. De aceeam defectarea unei centrale temice și chair câteva zile fără apă caldă sau fără căldură, pot fi un dezastru. Problema de regulă nu vine singură, ci și cu cheltuieli neprevăzute, care îți pot da bugetul peste cap. De aceea centralele termice care beneficiază de o garanție extinsă și de extra-garanție sunt cel mai indicate.

Ce este extra-garanția pentru o centrală termică pe gaz?


Garanția este un serviciu care se achiziționează opțional o dată cu achiziția produsului sau după, și care, contra unei sume de bani, permite repararea produsului în perioada de după garanție, fără costuri suplimentare.
Ce poate include serviciul de extra-garanție:

  • remedierea unor defecțiuni de fabricație;
  • preluarea la service și livrarea produsului după reparare gratuit;
  • înlocuirea produsului, dacă nu mai poate fi reparat, din cauze care nu țin de o utilizare defectuoasă
  • restituirea contravalorii centralei termice
  • extinderea perioadei în care un produs beneficiază de garanție, până la 7 ani.

De acest serviciu pot beneficia atât persoanele fizice, cât și cele juridice, poate fi achiziționat o dată cu produsul sau după, înainte de expirarea garantiei standard, pentru produse cumpărate direct din magazin sau din magazine online.

Cum te ajută extra-garanția la centrala termică pe gaz?


Dacă vrei sau ai cumparat o centrală termică și vrei să achiziționezi și un serviciu de extra-garanție vei avea parte de următoarele avantaje:

  • posibilitatea ca produsul să-ți fie reparat fără costuri suplimentare și după perioada de expirare a garanție standard
  • exploatarea centralei pe o perioadă mai lungă de timp, fără să fie nevoie de costuri suplimentare pentru reparații
  • posibilitatea ca produsul să fie reparat mult mai rapid, deoarece există o serie de termeni contractuali, care obligă service-urile specializate să intervină într-un anumit interval de timp;
  • posibilitatea să fie înlocuit produsul, dacă el are defecte de fabricație sau nu funcționează normal, conform unei fișe de garanție.
  • Posibilitatea ca produsul stricat să fie ridicat pentru servisare și adus înapoi fără niciun cost.

Întrucât centrala termică este un produs cu un preț de achiziție destul de mare, pentru a vă bucura de ea cât mai mult timp posibil și a nu vă face griji că defectarea ei antrenează costuri pe care nu vi le puteți permite, trebuie să cumpărați o centrală care poate beneficia și de servicii de extra-garanție. La modul general, cu cât garanția de bază este ai mare și include condiții mai generoase, cu atât achiziția este mai avantajoasă.

Extra-garantia este valabilă doar dacă dispui de documente în original, respectiv: documentul de achizitie al produsului, certificatul de garanție, documentul de achizitie al serviciului de extragarantie, certificatul de extragarantie completat.

Dacă vrei să afli care centrale termice pe gaz beneficiază de extra-garanție și mai multe informații despre acest serviciu, trebuie să ceri detalii la furnizor. La QuickShop găsești numeroase variante de centrale termice de la Ariston, Motan, Ferroli, Viessmann, care beneficiază de cele mai avantajoase condiții de garanție si extra-garanție..