Cum să îți crești șansele de câștig într-un cazinou online

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareMiercuri 24 martie 2021
Vizualizari455

Voteaza & Distribuie

Descriere

Încă de la început menționăm că toate jocurile de noroc sunt făcute să ofere o marjă de câștig cazinourilor, altfel acest tip de business nu ar putea funcționa. Dar există câteva modalități prin care poți să-ți crești șansa de câștig, dar ține doar de tine și norocul tău dacă vei fi un câștigător.

Mulți dintre voi poate ați fost într-un cazinou clasic și v-ați încercat norocul la diferite jocuri, v-ați bucurat de atmosferă și v-ați distrat alături de prieteni. Dar este bine de știut că există jocuri cu mai multe șanse de câștig față de altele. Conform specialiștilor, jocurile de masă au cote mai bune față de clasicele sloturi. Însă mulți jucători evită să le practice de teama oponenților profesioniști și atunci sloturile sunt în topul preferințelor acestora.

Blackjack are cele mai bune șanse de câștig, casa având un avantaj de doar 1% în majoritatea cazinourilor. Totodată, jocul este doar împotriva dealerului, nu împotriva altor jucători cum se întâmplă în cazul pokerului. Dacă ești novice și alegi să mergi într-un cazinou clasic, recomandarea e să mergi când nu e foarte aglomerat, astfel ai mari șanse să nu fii bruiat de alți jucători și te poți concentra pe interacțiunea cu dealerul. Dacă alegi să joci blackjack online, nu mai contează momentul când alegi să joci. O faci confortabil din fotoliul de acasă și singur îți influențezi ambientul.

Un alt joc cu o cotă bună de câștig este jocul de zaruri, cu o cotă de aproape 50-50. Poate la început ți se pare ciudat cu toate semnele pe masă, dar până la urmă tot ce faci este să pariezi pe o aruncare de zaruri.

Ruleta poate fi în topul jocurilor cu marjă bună de câștig. Pariezi pe numărul preferat, dealerul învârte bila și dacă a ieșit numărul ales, ai câștigat. Dacă pariați pe culoare, șansele de câștig cresc la 50-50. Îți poți dubla pariul dacă bila aterizează pe culoarea aleasă.

Am analizat câțiva operatori de cazinouri online, iar cel care ne-a plăcut cel mai mult este cazinoul 888, deoarece oferă jucătorilor informații interesante despre joc și oferă un serviciu excelent. De exemplu, dacă un pasionat de sloturi, iată o informație utilă despre cum să câștigi la sloturi online. Conform specialiștilor, cu cât pui mai mulți bani pe pariu, cu atât șansele de câștig sunt mai mari. Cu alte cuvinte, dacă parezi 50 de cenți ai cote mult mai bune față de pariurile de 2 cenți. Important este să joci responsabil și să nu risipești mai mult față de cât ești dispus să pierzi.

Acum dacă tot am stabilit jocurile cu cele mai bune cote, mai jos sunt și câteva idei despre cum poți să-ți crești șansele de câștig, indiferent de jocul ales.

Înainte de toate, indiferent că alegeți un cazinou clasic sau cazinou online, important este să stabilești bugetul pe care ești dispus să-l pierzi. Asta te va ajuta să te focusezi mai mult pe joc, știind că ai un buget limitat și ești mai atent la modul de pariere.

Dacă alegi să joci online, important este să accesezi unul dintre cele mai bune cazinouri online. Înainte de a intra pe orice cazinou online, este bine să faci câteva verificări. Analizează review-urile pro și contra, verifică procentajul de plată și viteza cu care se fac plățile, verifică să fie autorizat conform normelor aplicate de lege.

Odată ce ai ales cazinoul, treci direct la joc. Accesează unul dintre jocurile cu cele mai bune cote de câștig. Poate înainte de toate, ar fi bine să joci fără miză pentru a te familiariza cu platforma. Este important ca aceasta să fie compatibilă cu gadgetul de pe care joci, să fie conexiune la internet bună etc.

Urmărește bonusurile și premiile de fidelizare, încercări gratuite, pariuri multiple. Nu rata stimulentele pe care site-ul le oferă pentru a te menține atras pe platformă. Există bonusuri de înscriere, bonusuri de depunere, bonusuri de loialitate. Combinate aceste bonusuri, fără a fi nevoit să depui, te ajută să încerci mai multe jocuri și să-ți perfecționezi strategiile.

Odată intrat în febra jocurilor, nu contabiliza pierderile. Uneori te poți afla într-o spirală descendentă. Statistic este normal ca acest lucru să se întâmple. Se poate întâmpla chiar de la început sau poate după o serie de câștiguri.

Dacă ești într-o spirală descendentă, nu lăsa garda jos. Ceilalți jucători pot profita de deciziile pripite și greșite pe care poți să le iei în această situație. Cel mai bine, atunci când simți ”că-ți ieși din mână” te retragi și accepți pierderea.

Cazinourile online oferă jucătorilor mai multe oportunități de a-și încerca norocul. Sunt organizate turnee și jocuri complexe. Deși ești tentat să joci, atras de jackpoturile mari, ar fi bine să-ți evaluezi limitele și abilitățile în raport cu experiența. Poate ar fi bine să te aventurezi în limitele tale. Nu uita de bugetul alocat inițial, nu te abate de la el.

Indiferent că practici jocurile de noroc într-un cazinou clasic sau de acasă, important este să te menți hidratat, dar nu cu alcool. Important este să rămâi alert, vigilent pentru a lua cele mai bune decizii. Alcoolul inhibă aceste abilități și te poate influența să-ți asumi riscuri mai mari față de cele presetate.

Dacă ai jucat și ești pe val cu multiple câștiguri, încasează și ieși din cazinou. Așa cum menționam mai sus, după o avalanșă de câștiguri, poți intra într-o spirală descendentă și chiar să pierzi tot. Este ok să accepți cadourile oferite de cazinouri, dar important este să vă retrageți pentru moment.

În concluzie, nimeni nu poate garanta succesul, dar ține doar de tine ca jucător și de hazard dacă te numeri printre câștigători sau pierzători. Pe termen lung, cazinourile câștigă, niciodată nu ies în pierdere. Joacă responsabil, limitează pierderile și ia totul ca pe o distracție!