Cum să deblochezi o ușă fără să o deteriorezi

Cum să deblochezi o ușă fără să o deteriorezi

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurideblocari usi
Ultima actualizareLuni 10 februarie 2020
Vizualizari555

Voteaza & Distribuie

Descriere

O ușă blocată înseamnă o situație extrem de neplăcută, ce trebuie rezolvată imediat. Primul gând al utilizatorului: să forțeze ușa pentru deblocare. O astfel de abordare poate sau nu să aibă succes, însă cu siguranță rezultatul imediat va fi deteriorarea puternică a ușii respective. Astfel, chiar și în cazul bun în care se reușește deschiderea ușii, oricum va fi nevoie de reparații profesionale și de multe piese înlocuite, poate chiar ușa integral.

Există și o altă variantă! Cum să deblochezi o ușă fără să o deteriorezi? Simplu, chemi un specialist! Un lăcătuș mecanic autorizat, care poate debloca ușa fără să o deterioreze, eventual cu minime daune. Piesele defecte vor fi înlocuite cu alte piese conforme, cu garanție.

Deblocari usi metalice București se pot realiza cu ajutorul celor de la Robadel Servicii SRL, o firmă tot mai cunoscută în domeniu. Aceasta intervine rapid cu echipe de specialiști, în funcție de tipul lucrării de reparație. Se pot realiza desigur și montaje de uși, de asemenea în București și Ilfov, cu programare.

Lăcătuș non stop București? Da, se poate! Așa cum menționam mai sus, o ușă blocată este o urgență atât în mediul rezidențial, cât și în cel de afaceri. Așadar, la urgență, un lăcătuș mecanic cu experiență se va deplasa la locul unde este necesară intervenția. Lucrarea se face la orice adresă din București și chiar și în localitățile învecinate. Se lucrează cu echipamente profesionale, scule și unelte de ultimă generație, de cea mai bună calitate. Experiența își spune cuvântul, lucrarea putând să fie făcută foarte rapid.

"Apelând la firma noastră specializată în deblocări sisteme de siguranță, uși de apartament și case de bani veți avea garanția unei lucrări bine făcute. Deblocările ușilor de apartament se fac în regim de urgență, 24/7. Nu se va distruge ușa, în cel mai rău caz se va deteriora doar cilindrul sau mânerul ușii și se vor putea înlocui pe loc, contra cost, cu produse noi care au garanție. Deblocarea yalei se face fără a distruge ușa!", se menționează pe website-ul firmei Robadel Servicii SRL, unde se poate găsi și numărul de telefon de contact.

Se pot repara orice fel de uși, de la uși metalice la uși din lemn sau uși PVC. Se pot debloca și alte sisteme de închidere, de exemplu ferestre sau seifuri. Online poate fi consultată și o listă de prețuri actualizată pentru toate serviciile oferite. Evident, în funcție de specificul lucrării, prețurile pentru manoperă pot să difere, însă sunt comunicate ferm înainte de realizare. Reparații uși se pot face astfel la prețuri oneste, cu o echipă de specialiști. Spre exemplu, prețul pentru manoperă delocare ușă metalică pornește de la 100 de lei. Se poate repara chiar și ușa de la intrare în bloc, se poate debloca ușa de la cutia poștală sau se poate remedia sistemul de închidere al unui seif. Orice deblocare de ușă se realizează în condiții legale, fiind necesară demonstrarea dreptului de acces.