Cum poti fi un bun gospodar? Scule de mana ce nu trebuie sa iti lipseasca

Cum poti fi un bun gospodar? Scule de  mana ce nu trebuie sa iti lipseasca

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriscule, scule aschietoare, scule electrice
Ultima actualizareJoi 9 decembrie 2021
Vizualizari90

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi poate uneori suntem tentati sa credem ca a fi un bun gospodar este un lucru simplu, ce presupune desfasurarea unor activitati multiple, in realitate lucrurile sunt mult mai complicate decat ne-am putea imagina.

A fi un bun gospodar este mai degraba un un intreg proces, ce presupune multa dedicare, dar si investitie in numeroase scule si unelte ce se pot dovedi a fi mai mult decat utile in timp. In cadrul unei gospodarii pot aparea in timp tot soiul de situatii ce necesita o abordare prompta, pe care un bun gospodar le poate solutiona de cele mai multe ori rapid, fara a mai solicita ajutorul unei intregi echipe de mesteri. Nimeni nu se naste bun gospodar, ci este un lucru ce se dobandeste in timp, prin multa dedicare.

De-a lungul timpului, orice gospodar reuseste sa adune in atelierul propriu o gama larga de scule si unelte pe care le va folosi mai mult sau mai putin. Nu sunt insa rare nici situatiile in care avem nevoie de o anumita scula sau unealta pentru a remedia o problema si in mod surprinzator, constatam ca nu dispunem de ea, astfel ca apelam la bunatatea vecinilor sau prietenilor pentru a ne-o imprumuta. Iti doresti sa fi un gospodar mereu pregatit? Iata cateva scule de mana ce nu ar trebui sa iti lipseasca din arsenal!

Ciocanul

De departe una dintre cele mai uzuale scule de mana, ciocanul este unul dintre lucrurile ce nu ar trebui sa lipseasca sub nicio forma dintr-o gospodarie. Indiferent ca este vorba despre prinderea unui tablou, constructia unui raft sau diferite alte reparatii, ciocanul isi va gasi intotdeauna utilitatea in cadrul unei gospodari.

Surubelnite de diferite tipuri si marimi

Rolul surubelnitelor este bine stiut de catre orice gospodar, avand in vedere ca acestea sunt absolut indispensabile atunci cand se doreste instalarea unor obiecte dar si reparatia altora. Este recomandat sa te asiguri ca dispui de cat mai multe tipuri de surubelnite, astfel incat sa poti aborda orice problema aparuta in gospodarie, cat mai prompt. Totodata, poti lua in calcul si achizitionarea uneia electrice cu capete interschimbabile, ceea ce te va scuti din a mai achizitiona surubelnite clasice.

Ruleta

Desi traim intr-un secol in care masuratorile incep a se lua din ce in ce mai des cu diferite instrumente cu laser sau alte tehnologii, ruleta ramane totusi un aliat de nadejde al gospodarului de rand. In jurul gospodariei exista numeroase masuratori pe care le ai de luat in timp, iar o ruleta clasica este in mod sigur un produs pe care este recomandat sa il ai la indemana.

Cheie ajustabila

O cheie ajustabila te poate scoate dintr-o multitudine de situatii, de la instalatii sanitare, pana la reparatii de conducte. Dat fiind faptul ca este ajustabila, aceasta versatilitate o transforma intr-un produs indispensabil oricarui gospodar care doreste cu orice pret sa isi intretina pe cont propriu gospodaria.

Setul de clesti

Clestii sunt de asemenea scule de mana indispensabile in gospodarie avand in vedere ca acestia pot fi utilizati atat in situatiile in care se doreste instalarea unui obiect, cat si in solutionarea unor probleme comune ce pot aparea in gospodarie. Asigura-te ca dispui de mai multe tipuri de clesti, de dimensiuni diferite, astfel incat sa poti remedia orice situatie aparuta.