Creste profitul afacerii tale alaturi de un partener de succes

Creste profitul afacerii tale alaturi de un partener de succes

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurimarketing online, servicii seo
Ultima actualizareJoi 17 martie 2016
Vizualizari1248

Voteaza & Distribuie

Descriere

FivePlus® Solutions ofera solutii si servicii de calitate in domeniul IT, al comunicarii si al document management, dar si servicii complete de marketing online, de la creare de website-uri si aplicatii, pana la promovarea pe motoarele de cautare si retelele sociale. FivePlus Solutions crede in parteneriatele pe termen lung. De aceea, acorda consultanta si suport tehnic inainte si dupa implementarea solutiei de business, pentru o colaborare de succes.

De ce sa investiti in publicitatea online

Promovandu-va in mediul online puteti atinge un numar mai mare de consumatori, la un cost mai mic decat publicitatea traditionala. Internetul a schimbat modul in care consumatorii interactioneaza, atat cu brandurile cat si intre ei. Mediul online le ofera consumatorilor o paleta mai larga din care pot alege, mai multa influenta si mai multa putere. Unul dintre punctele forte ale marketingului digital este ca totul se poate masura: de la comportamente, la actiuni si cai de actiune, pana la rezultate. In zilele noastre utilizatorul cauta online informatii despre un produs sau serviciu inainte de a-l achizitiona online sau din sediul fizic. De aceea, este important ca business-ul dumnevoastra sa se afiseze in cautarile relevante.

Realizare site-uri web


Primul pas in crearea unei identitati online este realizare unui website, un instrument care va permite sa comunicati cu potentiali clienti si consumatori interesati de serviciile si produsele pe care le oferiti. Designul website-ului joaca un rol important. Consumatorul asociaza un site bine-facut, cu aspect profesionist, cu o calitate ridicata a business-ului. Planificarea site-ului este stagiul initial in care sunt definite obiectivele site-ului si categoria acestuia. Motivatia pentru realizarea site-ului trebuie avuta in vedere de webmaster in toate etapele de realizare a site-ului, pentru a respecta necesitatiile particulare tipului de site ales.

Design web

Designul web este procesul prin care sunt create aspectele vizuale ale interfetei precum layoutul, schema de culori, imaginile, logoul, tipografia si alte elemente, cum sunt butoanele sau linkurile. La crearea unui site, webmasterul trebuie sa aiba in minte nu doar aspectele de design, ci si factorul uman. Proprietatile digitale nu trebuie sa fie doar estetice, ci sa creeze o experienta buna pentru utilizator, atingand totodata obiectivele de business. Designul unui website este partea cu care utilizatorul interactioneaza. Este partea vizuala a procesului de dezvoltare a unui site si primul aspect in functie de care acesta va fi judecat. Totodata, designul reprezinta modul de comunicare cu vizitatorii care ii asigura pe acestia de credibilitatea si abilitatea unui site de a le satisface nevoile.

Promovare online

Promovarea este etapa prin care se face cunoscuta adresa site-ului prin indexarea lui de catre motoarele de cautare, publicitate pe motoarele de cautare, retele sociale sau prin cross-uri pe site-uri inrudite. In functie de obiectivele de marketing, exista o varietate de tactici si unelte digitale dintre care specialisti pot alege. FivePlus® Solutions are competentele necesare pentru a va oferi servicii complete de promovare online, de la optimizare SEO, la publicitate Pay-Per-Click (Platesti-Pentru-Clic) pe motoarele de cautare si retele sociale.

Metode promovare online

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie gasite in mediul online, FivePlus® Solutions va ofera un pachet complet care cuprinde realizarea de website-uri, cresterea organica a acestuia in motoarele de cautare si promovarea in mediile online potrivite cu natura business-ului dumneavoastra.

Managementul documentelor

Un sistem de management document va ajuta sa raspundeti rapid la nevoile clientilor si partenerilor, fapt care imbunatateste eficienta activitatii si scade costul de manipulare a informatiei. Solutiile de workflow completeaza sistemele de document management si content management, furnizand informatiile necesare persoanelor care au nevoie de ea. Procesul de circulatie a documentelor in cadrul organizatiei este transparent, traseul documentului si etapa in care se afla putand fi urmarit cu usurinta.

FivePlus® Solutions este partener IBM si are peste 10 ani experienta in implementarea solutiilor performante de tip Intranet/Internet.
Asadar, indiferent de nevoile afacerii dumneavoastra, FivePlus® Solutions va ofera solutii performante pentru a va atinge obiectivele de marketing si implicit obiectivele de business dorite.