Costuri si timp de executie - Avantajele constructiei modulare

Costuri si timp de executie - Avantajele constructiei modulare

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriContainere birou, containere modulare
Ultima actualizareMarti 27 aprilie 2021
Vizualizari84

Voteaza & Distribuie

Descriere

Costurile reduse si timpul scurt de executie sunt doua dintre numeroasele avantaje pe care le ofera containerele modulare. In timp ce banii si timpul raman in topul prioritatilor, eficienta, stilul si dotarile reprezinta alte avantaje de care se bucura persoanele care opteaza pentru containere modulare.

Clientii sunt surprinsi in mod constant de aspectul modern si de diversele optiuni personalizate. Industria continua sa evolueze si containerele modulare pot fi folosite acum pentru aproape orice fel de spatiu, fie ca este vorba despre container birou, containere de locuit, container vestiar sau case de vacanta. Tehnologia ecologica continua sa avanseze pentru a include materiale de constructie mai bune si mai eficiente, optiuni electrice, ferestre si alte componente, inclusiv posibilitati de energie verde.

Mecanica de baza a containerelor modulare

Atat containerele de locuit cat si containerele pentru birou vin in diverse configuratii. Optiunile clientilor sunt extinse si iti pot personaliza constructia dupa bunul plac. Constructia din containere modulare este rapida, usoara, respecta mediul inconjurator si este mai putin costisitoare decat o constructie traditionala iar in ultima perioada sunt tot mai multi constructori pe piata din romanania precum dmt-containers.ro. O mare parte din arhitectura modulara moderna este proiectata sa fie permanenta si se fixeaza pe o fundatie de beton, in timp ce alte tipuri de structuri pot fi mutate cu usurinta pentru o flexibilitate maxima, fiind ideale pentru birourile de santier.

Costurile constructiei din containere modulare

Costul unei constructii din containere modulare depinde in mare masura de proiect si dimensiunea acestuia, de complexitatea designului si optiunile selectate care pot fi de la baza la lux. Bineinteles, deoarece este nevoie de mai putina forta de munca si mai putine materiale pentru realizarea unei constructii din containere modulare, clientii vor plati mai putini bani. Nu este greu sa gasesti preturi care sunt cu pana la 60% mai mici, comparand costul constructiei modulare cu cel al unei constructii traditionale. Din nou, acest pret depinde de caracteristicile individuale ale unui proiect si de nevoile clientului, dar te poti astepta sa faci economii considerabile atunci cand optezi pentru containere modulare. O mare parte din economii se refera si la faptul ca atunci cand ai nevoie de un birou intr-o alta locatie, nu mai este necesar sa investesti in alt spatiu, ci il poti muta pe cel existent acolo unde este necesar.

Timpul de executie necesar pentru o constructie din containere modulare

Cu totii putem fi de acord ca avantajul major al unei constructii modulare este timpul de executie. Containerele au o asamblare rapida si sunt usor de transportat. Containerele modulare pot fi transportate fie demontate total, fie asamblate fara sudura, proces care se bazeaza pe sistem de buloane si piulite. Amplasarea containerelor pe un suport din beton uscat, dureaza doar cateva ore si se face cu ajutorul unei macarale.

Clientii care se limiteaza la un singur modul vor vedea ca lucrurile sunt extrem de simple si din momentul montarii pot trece la etapa de amenajare propriu zisa a viitorului birou, spatiu temporar de locuit sau casa de vacanta. De fapt, etapa de amanejare va consuma cel mai mult timp si cea mai mare parte a bugetului alocat.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro