Corneoterapia - solutia cu adevarat eficienta in tratarea problemei acneei

Corneoterapia - solutia cu adevarat eficienta in tratarea problemei acneei

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriAcnee, salon de infrumusetare, Timisoara, Tratamente faciale
Ultima actualizareMiercuri 18 ianuarie 2023
Vizualizari997

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acneea este o afectiune extrem de complexa de care sufera peste 75% dintre adolescenti. Dar desi acneea este asociata in principal varstei adolescente, se estimeaza ca si un procent destul de mare al adultilor - 25% dintre barbati si 50% dintre femei - va fi afectat de acnee la un moment dat in timpul vietii lor.

Acneea are un impact psihologic masiv asupra celor afectati de ea fiind principala cauza a complexelor fizice. Intr-un studiu publicat de British Journal of Dermatology s-a demonstrat faptul ca impactul psihologic al acneei este comparabil cu cel provocat de boli grave precum astmul bronsic, diabetul, artrita sau chiar epilepsia.

Stiinta a gasit deja raspunsul la multe dintre intrebarile privind cauzele producerii acneei, dar multe cercetari stiintifice sunt inca in plina desfasurare. Scopul acestor cercetari este de a dobandi o intelegere mai clara asupra modului de prevenire a declansarii acneei.

Acneea poate fi descrisa ca o disfunctie a sistemului de bariera a pielii. Vedem aceasta in comedoanele inchise sau deschise (leziuni retentionale), in cosurile si inflamatiile dureroase (leziuni inflamatoare), rosata pielii si ingrasarea ei excesiva.

In timp ce mostenirea genetica si alegerile personale din stilul de viata joaca cu siguranta un rol important in producerea acneei, cercetari recente au descoperit o legatura clara intre formarea leziunii acneice (comedonul) si o deficienta a unui acid gras esential al pielii, acidul linoleic din deschiderea foliculului de par.

Corneoterapia se dovedeste a fi solutia cu adevarat eficienta in tratarea acneei deoarece ea abordeaza aceasta problema din unghiuri multiple. Produsele de ingrijire a pielii de la Dermaviduals (utilizate si comercializate in Romania exclusiv de cabinetul Dermocenter) includ posibilitatea de aplicare locala a acidului linoleic (ceea ce reduce formarea leziunilor acneice), seruri si creme de baza personalizate care au fost create in asa fel incat sa consolideze sistemul de bariera a pielii care sa impiedice formarea acneei, dar si produse care sa amelioreze simptomele deja existente.

Produsele Dermaviduals - Dermocenter sunt sigure si eficiente, ele atat previn cat si reduc dezvoltarea cosurilor, chisturilor, cicatricelor si a pigmentatiei inflamatorii.

La cabinetul Dermocenter specialistul nostru poate personaliza tratamentul Dvs in functie de tipul Dvs de piele, simptome si stilul de viata.

Apelati cu incredere la tratamentele noastre personalizate de corneoterapie cu produsele de ingrijire a pielii de la Dermaviduals pentru acneea Dvs!

https://www.dermaviduals.ro/corneoterapeut/