Constructii din lemn in afara casei? Nu uitati de finisarea lor printr-un lac pentru lemn exterior de calitate inalta!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriLac pentru lemn
Ultima actualizareLuni 29 octombrie 2018
Vizualizari1439

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca lemnul sa isi pastreze aspectul pentru mult timp si sa nu se degradeze, este necesar sa il tratam cu substantele corespunzatoare. Un lac pentru lemn exterior de calitate inalta ajuta lemnul sa reziste la conditiile meteorologice si sa isi pastreze starea initiala pentru foarte mult timp. Astfel, lacurile pentru lemn sunt produse esentiale atat din punct de vedere estetic, prin oferirea si pastrarea unui aspect atractiv, cat si din punct de vedere functional, prin protectia starii lemnului in fata precipitatiilor, a razelor solare si a variatiilor de temperatura. Daca lucrarile de exterior implica mult lemn, este evident ca tratarea si lacuirea acestora trebuie facuta cat mai repede. Desi unii inca sunt de parere ca lacul nu este necesar, specialistii cunosc importanta acestuia pentru orice lucrare sau obiect din lemn, cu atat mai mult cand vorbim de mediul exterior.

Cateva dintre avantajele utilizarii unui lac pentru lemn exterior sunt urmatoarele:


1. Rezistenta crescuta la apa


In mediul exterior, lemnul este foarte expus la precipitatii, deci la apa. Bineinteles ca pe parcursul anilor lemnul va intra in contact cu cantitati mari de apa, iar fluctuatiile de temperatura nu fac decat sa sporeasca stricaciunile pe care apa le poate face. Din acest motiv, lemnul de exterior trebuie lacuit corespunzator. Lacul poate atat sa respinga apa, cat si sa ii ofere lemnului in sine o durabilitate mai mare.

2. Combate efectele razelor solare


Dupa o expunere prelungita la razele soarelui orice lemn are de suferit. Lemnul din exteriorul casei este evident expus non-stop la aceste raze, iar singura modalitate pentru a atenua sau chiar combate total aceste efecte este tratarea cu un lac de calitate inalta. Acestea pot preveni decolorarea, deci aspectul initial al lemnului va ramane acelasi pentru mult mai mult timp.

3. Pastreaza aspectul natural

Un lac pentru lemn exterior special conceput pentru nevoile noastre are avantajul major ca pastreaza aspectul natural al lemnului. Utilizarea unui lac pentru interior sau a unuia de proasta calitate nu este deloc indicata deoarece acesta se va degrada foarte repede sub influentele meteorologice sau mecanice caracteristice mediului exterior. Asadar trebuie sa folosim un lac dedicat, bucurandu-ne de un lemn care isi pastreaza aspectul pentru ani intregi.

Daca nu stim cu exactitate ce lac trebuie sa folosim, este mai bine sa apelam la cunostintele specialistilor. In ultimul timp, a crescut din ce in ce mai tare interestul pentru lacurile pe baza de apa. Gasindu-se atat in formule pentru interior, cat si pentru exterior, lacurile pe baza de apa au o durabilitate foarte mare si nu afecteaza mediul inconjurator sau sanatatea noastra, spre deosebire de alte lacuri. Lacurile Zobel sunt o recomandare foarte intalnita in randul profesionistilor. Acestea ofera un finisaj de calitate inalta pe orice lemn, asigurand o protectie sporita si un aspect optim.

De unde achizitionam un astfel de lac?


Lacuirea corespunzatoare a lemnului presupune achizitia unor produse de calitate. Pentru a ne bucura de performanta unor produse premium, este obligatoriu sa ne orientam catre firme specializate. Magazinul Klebrom ofera produse de calitate foarte inalta, destinate lacuirii, lipirii si infolierii diferitelor materiale si finisaje. Pentru un lac pentru lemn exterior de calitate superioara, Klebrom pune la dispozitie produsele Zobel, o alegere cu care nu dam niciodata gres.

Pentru comenzi de produse dar si pentru asistenta tehnica, compania va asteapta https://www.klebrom.ro unde veti pleca cu siguranta satisfacuti in totalitate!