Confortul casei tale tradus în micile detalii

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurifoisor
Ultima actualizareJoi 27 iulie 2017
Vizualizari991

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare dintre noi isi doreste o casa cat mai confortabila, in care sa se poata relaxa, sa isi incarce bateriile si sa se bucure de viata si de familie. Indiferent ca ai o casa la curte sau o casa la bloc, poti sa obtii acel confort de care ai nevoie. Vom vorbi de data aceasta despre confortul la casa.

Daca ai un strop de gradina, confortul tau poate sa ajunga extrem de mare.

Iata, asadar, cateva elemente de detaliu care iti pot transforma gradina si automat, casa, intr-un spatiu extrem de confortabil.
Multe flori si spatiu verde. Elimina ideea de a-ti betona gradina si de a face alei peste tot. Iarba, flori, culori vii si natura, toate sunt elemente de care ai nevoie si care iti pot aduce o doza serioasa de relaxare. O masuta, niste sezlonguri si eventual, daca vrei sa iti petreci toata vara in curte, o piscina, toate pot sa iti transforme o iesire in propria gradina intr-o adevarata vacanta.

Ia in calcul un foisor de gradina. Nu toate zilele sunt calduroase si insorite, asa cum ti-ai dori sa fie. Din acest motiv, un foisor de gradina te poate scuti de o multime de probleme, oferindu-ti adapost atunci cand ploua. Pe langa asta, poate sa iti ofere racoare atunci cand afara este foarte cald si poate sa fie un excelent element estetic pentru intregul spatiu.

Da-ti frau liber imaginatiei! Gradina trebuie sa fie un spatiu care sa te reprezinte intr-u totul. Din acest motiv, este bine sa iti dai frau liber imaginatiei. Niste cutii cu vopsea, o pensula si pofta de a transforma locul intr-unul cu amprenta ta, pot face minuni. De asemenea, accesorii marunte, cumparate din magazinele de profil, pot contura extrem de bine spatiul gradinii tale, chiar daca este unul foarte mic.

Consulta-ti familia! Inainte de a face lucruri, incearca sa vorbesti cu fiecare membru al familiei, chiar si cu cei mai mici. Vei obtine idei si vei putea sa faci toata lumea fericita. Evident, nu va lipsi un loc de joaca pentru prichindei, asadar, ia-l in calcul!

http://domimob.ro