Compania SIMCO International - expertiză în dezvoltarea rețelelor electrice

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRomania
Ultima actualizareLuni 27 noiembrie 2023
Vizualizari573

Voteaza & Distribuie

Descriere

SIMCO International este o companie cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării rețelelor electrice, oferind o gamă completă de servicii, inclusiv proiectare, execuție, mentenanță și reparare. Compania este recunoscută pentru calitatea serviciilor sale și abordarea inovatoare. Fondată în 1993, SIMCO International este un nume de încredere pe piața energetică din România.

Servicii oferite


SIMCO International oferă servicii adaptate nevoilor diferitelor categorii de clienți, inclusiv clienți casnici, comerciali, industriali și dezvoltatori imobiliari. Compania colaborează cu clienți din diverse sectoare, cum ar fi retail, industria alimentară, sănătate, sectorul petrolier și energetic. Printre clienții săi se numără companii de top, precum LiDL, Mega Image, Auchan, Rompetrol, Enel și mulți alții.

Expertiză în proiectare


Unul dintre serviciile cheie oferite de SIMCO International este proiectarea rețelelor electrice. Compania are o echipă de ingineri specializați în proiectarea și planificarea acestor rețele. Aceștia iau în considerare nevoile specifice ale fiecărui client, precum volumul de energie necesar, bugetul disponibil, constrângerile de timp și de mediu, precum și cerințele legislative și de reglementare.

Execuție eficientă a proiectelor


SIMCO International dispune de echipamente de ultimă generație și de o forță de muncă bine pregătită pentru a implementa proiectele în mod eficient și eficace. Echipa de execuție asigură respectarea standardelor de calitate și de siguranță în timpul lucrărilor de dezvoltare.

Mentenanță și reparații pentru funcționarea optimă


Compania oferă, de asemenea, servicii de mentenanță și reparații pentru rețelele electrice existente. Echipa de tehnicieni experimentați efectuează lucrări de întreținere regulată și de reparații în cazul problemelor apărute. Aceasta asigură că rețelele sunt mereu în stare optimă de funcționare, reducând costurile de întreținere pe termen lung.

Verificări PRAM pentru siguranță și funcționare


SIMCO International este specializată în verificările PRAM, inspecții necesare și obligatorii pentru siguranța și buna funcționare a instalațiilor electrice din clădirile instituțiilor și companiilor din mediul comercial și industrial. Aceste verificări periodice sunt esențiale pentru protecția muncii și pot fi solicitate de instituții abilitate ale statului, cum ar fi Inspectoratul Teritorial de Muncă, Protecția Consumatorului și Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Experiență și parteneriate de succes


SIMCO International se remarcă prin parteneriatele sale de succes și experiența vastă în domeniul energetic. Compania a colaborat cu unele dintre cele mai importante companii din România, printre care se numără LiDL, Mega Image, Auchan, Rompetrol, Enel, Regina Maria, Afi Cotroceni, Cora, Socar, ParkLake, Kaufland etc. Aceste companii au beneficiat de serviciile de calitate ale SIMCO International și au fost impresionate de abordarea sa orientată către client.

Contact și informații suplimentare


Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de SIMCO International, puteți vizita site-ul lor oficial la adresa simcointl.ro. De asemenea, puteți lua legătura cu compania prin intermediul următoarelor date de contact:
  • Companie: SIMCO INTERNATIONAL IMPEX SRL
  • Adresă: Șoseaua Leordeni 90B, Popești-Leordeni, 077160
  • Telefon: +40 724 591 344
  • Email: office@simcointl.ro
  • Oraș: București
  • Țară: România

SIMCO International este o companie de încredere în dezvoltarea rețelelor electrice, oferind servicii complete și de înaltă calitate. Cu o vastă experiență și o echipă de specialiști bine pregătiți, SIMCO International este partenerul ideal pentru proiectarea, execuția, mentenanța și reparația rețelelor electrice. Contactați SIMCO International pentru a beneficia de servicii profesionale și soluții inovatoare în domeniul energetic.