Colormagic.ro – compania care ofera spatiilor exterioare nemurirea prin produsele sale de lac lemn exterior

Colormagic.ro – compania care ofera spatiilor exterioare nemurirea prin produsele sale de lac lemn exterior

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBrasov, Bucuresti, Lac pentru lemn
Ultima actualizareLuni 6 martie 2017
Vizualizari1414

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inca din cele mai indepartate epoci ale istoriei, lemnul a fost unul dintre cele mai extravagante si utilizate materiale naturale. Pentru a-i mentine frumusetea, specialistii creeaza in mod sistematic diferite produse de curatare, cum ar fi produsele de lac lemn exterior oferit clientilor sai de catre compania Color Magic. Compania Color Magic este o companie romaneasca care importa si distribuie vopsele si lacuri profesionale de o calitate superioara. Color Magic colaboreaza cu firme prestigioase pe piata vopselelor care au in spate o istorie de cel putin 200 de ani, precum Sikkens, Levis si Trimetal.

Produsele oferite de Color Magic – garantate a fi cele mai eficiente si avantajoase de pe piata


Compania Color Magic va ofera o gama variata de produse profesionale menite a satisface orice nevoie. Astfel, compania pune la dispozitia clientilor sai:

 • Produse pentru lemn: o gama variata de produse de lac lemn exterior, diferite chituri de lemn si produse pentru grund pentru lemn;
 • Produse pentru metal: produse pentru acoperire finala si produse pentru grunduire;
 • Diferite produse pentru conservarea parchetului: produse pentru grund parchet lemn si lacuri pentru parchet;
 • O gama variata de produse industriale;
 • Produse pentru pereti: produse pentru pereti exteriori si produse pentru pereti interiori.

Produsele de lac lemn exterior - cele mai solicitate produse puse la dispozitia clientilor de Color Magic

De-a lungul timpului, lemnul a fost utilizat pentru o varietate de proiecte pentru exterior, cum ar spre exemplu, diferite cabane sau case de vacanta din lemn, leagane sau banci, toate folosite pentru a da un plus de estetic proiectelor dumneavoastra. Pentru toate acestea, aveti nevoie de un produs profesional care sa va faciliteze rezolvarea problemelor care pot interveni in timp si care diminueaza calitatea lemnului. Compania Color Magic comercializeaza diferite tipuri de produse de lac lemn exterior care au scopul de a va mentine suprafetele din lemn mereu curate si atractive.

Compania Color Magic comercializeaza produse de lac lemn exterior distribuite de compania olandeza Sikkens. Aceste produse ce poarta marca Sikkens ajuta la finisarea suprafetelor din lemn si creeaza un strat durabil ce va proteja aceste suprafete o lunga perioada de timp. Pe langa calitatea si eficacitatea produselor de lac lemn exterior, Color Magic va ofera si unul dintre cele mai atractive preturi de pe piata lacurilor de lemn. Nu trebuie sa pierdeti sansa de a va achizitiona acest produs minune care reda viata suprafetelor dumneavoastra din lemn.

Gama variata de produse de lac lemn exterior comercializate de compania Color Magic


Compania Color Magic pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse de lac lemn exterior pentru orice nevoie si pentru orice buzunar:

 • Produsul Sikkens Rubbol BL Magura;
 • Produsul Sikkens Rubbol Satura;
 • Produsul de lac lemn exterior Sikkens Rubbol EPS;
 • Lacul de lemn exterior Sikkens Cetol TGL Satin;
 • Produsul de lac lemn exterior Sikkens Cetol TGL Plus;
 • Lacul de lemn pentru suprafetele exterioare Sikkens Cetol Filtrer 7.

Produsele de lac lemn exterior importate de compania Color Magic ofera o buna rezistenta la radiatiile ultraviolete, protejeaza si conserva calitatea si culoarea suprafetelor din lemn si rezista la intemperii. Daca aveti nelamuri sau daca doriti sa comandati produsele de lac lemn exterior va rugam sa accesati pagina de internet a companiei: www.colormagic.ro sau sa telefonati la numarul de telefon 004 0722650145 sau 004 0724336280 pentru sediul din Bucuresti, iar pentru sediul companiei din Brasov la numerele de telefon 004 0734736842 sau 004 0268335167.