Ciudatenii gasite de noii proprietari

Ciudatenii gasite de noii proprietari

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4296

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cele mai ciudate lucruri nu se afla in muzeele de curiozitati, ci in casele nou achizitionate. Aproape 99% din relatarile privind casele bantuite incep cu o introducere tipica: un cuplu sau o familie se muta in casa visurilor lor, dupa ce au cumparat-o in conditii prea bune ca sa fie adevarat. Apoi, prin intermediul vecinilor si zvonurilor afla ca in acel loc s-a intamplat „ceva". In cele din urma, survine si descoperirea macabra. Insa acest gen de evenimente nu fac doar obiectul povestilor spuse la gura sobei sau a filmelor de serie B. Au existat orori care s-au petrecut aievea. Unii noi proprietari de case chiar au gasit acolo lucruri la care nu se asteptau:


1. Cadavrul mumificat al fostului proprietar.

Unele case, ridicate in locuri unde a fost un vechi cimitir, fara ca osemintele sa fi fost transportate in alt cimitir, se bucura de o reputatie proasta. Insa nimic n-ar putea depasi in materie de Danse Macabre situatia in care s-a pomenit spaniolul Jorge Giro. Acesta cumparase o casa in localitatea Roses. Era o casa scoasa la vanzare de o banca din Barcelona, dupa ce proprietara ei disparuse cu ani in urma. In timp ce Giro patrundea in sufragerie, pentru a admira privelistea spre Mediterana a casei, fosta proprietara il intampina cu un ranjet larg. Politetea n-ar fi parut exagerata daca n-ar fi fost vorba de un cadavru mumificat. Femeia, destul de in varsta, se stinsese din viata din cauze naturale si nimeni nu s-a obosit sa verifice ce-i cu ea, de ce nu-si mai platea ratele si utilitatile. Jorge Giro a aflat singur de ce.
cadavru mumificat


cadavru mumificat
2. Un vechi si foarte functional proiectil de artilerie.

O casa cu vicii ascunse, a caror existenta a fost trecuta sub tacere de agentul imobiliar sau de proprietar, te va obliga fie sa scoti bani din buzunar ca sa remediezi problemele, fie sa-i dai in judecata pe cei care te-au dus de nas si sa-i obligi sa plateasca ei. Dar niciun defect ascuns al casei nu te va omori. Afara doar daca nu-i vorba de ceva care poate exploda in orice clipa. Linda DeForest, din localitatea Goshen, SUA, si-ai informat sotul ca tocmai gasise in casa nou cumparata ceva ce semana cu o torpila. Convins ca sotia lui exagereaza sau ia ceva drept altceva, s-a dus sa verifice personal. A avut ocazia sa vada ca nu era nicio exagerare, dar ca nu era o torpila, ci un proiectil de artilerie, depozitat in podul casei, printre alte lucruri vechi. In cele din urma, a fost chemata politia, care s-a ocupat de mutarea obiectului, munitie din cel de-al doilea razboi mondial, ajunsa, nu se stie cum acolo. Poate era o piesa de colectie din vitrina bunicii…


3. Peretii care plang cu miere.

Hemoglobina scursa pe pereti pe cai misterioase, in cazul in care nu-i o farsa de prost gust, ar fi cel mai valid semn ca acea casa este posedata. Nu numai prin actele proprietarului, dar si de catre entitati demonice. Este o situatie tipica pentru Ghostbusters, vanatorii de ectoplasme. Cand Debbie Hill s-a mutat in casa ei din Colorado, recent cumparata, a observat ca din peretii ei se scurge ceva maroniu, lipicios. S-a ingrozit, gandindu-se la tot ce putea fi mai rau. Luandu-si inima in dinti, femeia a examinat substanta si s-a decis s-o… guste. Era miere. Si-a amintit ca fostii proprietari se chinuisera sa lichideze un stup masiv, gasit intre peretii (din placaj) ai casei. A consultat un apicultor, Gregg McMahon, care i-a explicat ca aripile albinelor functioneaza ca niste ventilatoare in zilele calduroase, de vara, pentru a mentine mierea la o temperatura constanta. Cum albinele fusesera exterminate, la temperatura de 35 de grade din casa, in acea zi de vara din Colorado, mierea a inceput sa curga prin pereti ca dintr-o prajitura pe cale sa se topeasca.