Cei mai infricosatori monstri din filme

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9396

Voteaza & Distribuie

Descriere

Monstrii apar in filme in toate formele si dimensiunile. In timp ce unele dintre cele mai mici creaturi au bagat spaima in toata lumea, nu exista nici o indoiala ca monstrii uriasi care ataca si devasteaza orase intregi si isi inghit victimele ca pe Tic-Tac nu sunt la fel terifianti.

Iata mai jos o lista cu cele mai infricosatoare creaturi ale filmelor de pana acum.

Creatura din Laguna Neagra

- a fost descoperita in timpul unei expeditii arheologice la izvoarele Amazonului. Laguna Neagra se presupune ca este un loc frumos, dar nimeni nu s-a intors viu de-acolo pentru a povesti despre ea. De la prima aparitie, din 1954, creatura a mai fost vazuta intr-o multime de sequel-uri.

Godzilla

- trezit de joaca omului cu puterea atomica, Godzilla dezlantuie mania a o suta de cutremure. Dar americanii nu trebuie sa se teama, deoarece Tokyo este orasul vizat. A aparut pentru prima data in 1954 in filmul Gojira.

Falci

- marele rechin alb nu este cu adevarat un monstru, ci o creatura hamesita care ar manca orice. A aparut prima oara in filmul Jaws in 1975.

Tiranozaurul Rex

- creat din ADN-ul tantarilor si al broastelor, aceasta reptila cantareste 7 tone si ridica masinile de teren fara nici o problema. T-Rex si-a facut prima aparitie in 1993, in Jurassic Park.

Musca

- doctor Andre DeLambre face un schimb de cap si de brat cu o musca obisnuita. Lucrurile nu stau atat de rau pana cand aflam cum trebuie sa manance Dr. DeLambre de acum inainte. Desi musca a aparut mai tarziu, in 1986 in filmul Musca (The Fly), prima data a aparut in versiunea din 1958 a filmului cu acelasi nume.

Maimutele zburatoare

- chiar si dupa 60 de ani, aceste creaturi reusesc sa bage spaima in privitorii de toate varstele. Maimutele zburatoare, conduse de Nikko, a fost vazut prima data in 1939 in filmul Vrajitorul din Oz, dar continua sa apara in visele copiilor din intreaga lume.

King Kong

- in ciuda blanii vizibil sintetice si a miscarilor robotice, King Kong a reusit sa-i bage in sperieti pe parintii si pe bunicii nostri cu decenii in urma. Maimuta a aparut pentru prima data in 1933 in filmul cu acelasi nume King Kong si apoi mult mai tarziu, in alte doua remake-uri.

Monstrul doctorului Frankenstein

- cea mai infricosatoare aparitie a montrului s-a produs in 1931 in clasicul Frankenstein alb-negru, dar fara indoiala ca cea mai tare reprezentare a lui vine in 2004 in Van Helsing.

Zombii lui George A. Romero

- nimeni nu face zombi mai infricosatori decat Romero. Iar in 1968, Noaptea mortilor vii a dat startul unui gen cu totul nou de filme.

Cloverfield

- este, fara indoiala, una dintre cele mai distructive creaturi care au aparut vreodata in filme. Umbla ca un liliac, respira ca o soparla, dar distruge ca Godzilla.

Gwoemul din The Host

- din cel mai bun film coreean din toate timpurile vine una dintre cele mai amenintatoare creaturi care au locuit vreodata in gurile de canalizare.

Xenomorph

- este o forma de viata pseudo-parazitara cu un ciclu de viata in mai multe etape, originar de pe misterioasa planeta Xenomorph Prim din seria de filme Alien. Aspectul lui Xenomorph variaza in functie de mama-gazda.