Cele mai frumoase plaje din lume

Cele mai frumoase plaje din lume

Detalii

CategoriiTurism
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9105

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu exista nimic mai relaxant si nimic mai aproape de paradis pe pamant decat rasfatul la soare, mare si nisip. Fiind intr-una cu natura, acestea dau sentimentul de reintinerire si odihna. Pentru cei care traiesc in orasele aflate pe litoral, orele petrecute la plaja sunt inegalabile.Vremea ar trebui sa fie, de asemenea, perfecta pentru inot si, bineinteles, sa nu existe avertismente de atac a rechinilor. O persoana poate avea o plaja preferata pe care o frecventeaza cu prietenii, dar pentru cei care sunt adevarati cutreietori ai plajelor, cautarea celor mai frumoase plaje este un fior de o viata.Exista multe plaje frumoase in intreaga lume, dar sunt doar cateva care au ape clare, nisipuri fine albe si activitati care sa le poata clasa in lista cu plajele de top din lume.


Maldive - Elita Hollywoodului se aduna in Maldive in fiecare an pentru petrecerile renumite de pe plaja. In timpul zilei, acest paradis retras are ape calme si linistite, cu adevarat odihnitoare pentru fiecare vizitator. Noaptea, turistii sunt invitati sa se alature petrecerilor care se organizeaza peste tot in zona.


Insulele Maldive


Boracay, Filipine - In 1996, TV Quick a acordat acestei insule din Filipine numarul unu din lume ca plaja tropicala. In 1990, BMW Tropical Beach Categorie a clasat insula Boracay in topul 10 al celor mai populare plaje din categoria celor tropicale.


Insula Boracay, Filipine


Horseshoe Bay, Bermuda - Datorita frumusetii sale, plaja este destinata doar unei clientele selecte, care include personalitati de la Hollywood, care isi pot permite sa viziteze plaja. Plaja pare a avea o vreme favorabila tot timpul, fiind „invadata" de turisti pe tot parcursul anului.


Horseshoe Bay, Bermuda


Plaja Lanikai - Situata in Hawaii, unde se gasesc unele dintre plajele cele mai frumoase din lume, plaja din Lanikai se „mandreste" cu cele mai clare si curate ape de plaja din Hawaii. Mai mult, vremea in Hawaii este de obicei insorita si calda pe tot parcursul verii.


Plaja Lanikai, Hawaii


Plaja Tulum - Daca vei intentiona sa-ti petreci vacanta lenevind la plaja si sa privesti cele mai mari piramide din lume, aceasta plaja este alegerea potrivita. Fiind in zona de plaja, piramida situata in Mexic este usor de admirat. Va fi cu adevarat un peisaj formidabil: o linie de plaja mare, multi oameni si in acelasi timp piramide magnifice.


Plaja Tulum


Daca esti o persoana iubitoare de plaja, asigura-te ca profiti de ocazia de a vizita cel putin una dintre aceste plaje glorioase. Si, la fel ca orice alta excursie pe plaja, planificarea si pregatirea adecvata sunt necesare, astfel incat tot ce poti face in timpul sejurului sa fie distractiv, relaxant, sa ramai cu amintiri minunate si sa te departezi de orice probleme din viata de oras sau chiar de calatoria in sine.