Cele cinci beneficii esențiale ale unui soft pontaj electronic

Detalii

CategoriiIT
Tagurisoft
Ultima actualizareVineri 28 aprilie 2023
Vizualizari273

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu toții știm cât de complicat poate fi calculul de salarii, însă un soft pontaj electronic poate simplifica această activitate. Inclusă într-un HR software, funcționalitatea permite colectarea și centralizarea pe o singură platformă a informațiilor despre pontajul angajaților. În acest fel, poți calcula cu precizie salariile angajaților, având la îndemână date clare despre orele lucrate, indiferent dacă lucrează on-site sau de acasă.

Monitorizează prezența angajaților cu un soft pontaj electronic

Una dintre cele mai răspândite soluții digitale de resurse umane este un soft pontaj electronic. Programul disponibil într-un HR software poate fi utilizat pentru a gestiona orele lucrate de angajați, și pentru a le avea la îndemână într-un sistem centralizat. În continuare, vom prezenta cele cinci beneficii esențiale aduse de implementarea unui soft pontaj electronic în compania ta.

Reduce riscul de erori umane

Unul dintre principalele avantaje ale unui soft pontaj electronic este faptul că acesta reduce semnificativ riscul de erori. Programul te ajută să colectezi rapid și cu minim de efort informațiile despre timpul lucrat de oamenii din companie, fără să mai ai nevoie de condici de prezență completate manual.

Poate fi configurat pentru a se plia pe nevoile tale specifice

În plus, la un fel ca un HR software complex, program de pontaj poate fi configurat în funcție de nevoile specifice ale companiei și poate fi personalizat pentru a se potrivi cu politicile interne. Astfel, indiferent de complexitatea programelor de lucru sau a turelor din compania ta, softul poate răspunde la cerințele tale particulare.

Posibilitate de integrare cu alte sisteme

Mai mult, un soft pontaj electronic poate fi integrat cu alte soluții software, precum o aplicație de salarizare, pentru a facilita procesul de calcul de salarii. În acest fel, economisești și mai mult timp pentru a realiza operațiunile de payroll. Totodată, dacă alegi să utilizezi și alte funcționalități dintr-un HR software, vei gestiona cu ușurință cele mai multe dintre procesele recurente de resurse umane. Spre exemplu, o astfel de soluție completă îți permite administrarea rapidă a datelor personale ale angajaților, a proceselor de recrutare, onboarding, training și multe altele.

Te ajută să identifici oportunități de creștere a eficienței

Pe lângă aspectele menționate mai sus, un soft pontaj electronic îți poate aduce și alte beneficii. De exemplu, prin urmărirea și gestiunea eficientă a orelor de lucru ale angajaților, poți identifica oportunități de a crește productivitatea și de a îmbunătăți eficiența din organizația ta.

Poți oferi ușor angajaților informații despre orele lucrate

De asemenea, soluția prezentă într-un HR software facilitează accesul angajaților la informații despre numărul de ore lucrate, ceea ce îmbunătățește comunicarea și transparența în cadrul companiei. Astfel, angajații nu mai trebuie să inițieze solicitări scrise sau să vorbească cu departamentul de resurse umane pentru a afla informații despre pontajul lor.

Alege un soft pontaj electronic de la UCMS by AROBS

Utilizarea unui soft pontaj electronic, sau chiar a unui HR software complex aduce beneficii semnificative într-o companie. Aceste soluții software te ajută să calculezi salariile rapid și fără erori, să îmbunătățești gestionarea resurselor umane și să crești eficiența generală a organizației tale.

UCMS by AROBS îți poate pune la dispoziția un soft performant de pontaj, dar și un HR software complex, True HR. Mai mult, soluția lor de salarizare, dp-Payroll, te ajută să calculezi cu minim de efort salariile pentru toți angajații din compania ta. Aplicațiile sunt configurabile, având capacitatea de a răspunde la cât mai multe dintre nevoile specifice din organizația ta. Pentru detalii suplimentare, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.