Cea mai buna varianta pentru iluminarea baii - plafoniera

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricorpuri de iluminat
Ultima actualizareLuni 23 decembrie 2019
Vizualizari787

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achizitionarea unei plafoniere baie nu este o alegere atat de dificila precum pare. Din multimea de oferte din magazinele online, cumparatorii pot gasi varianta potrivita pentru necesitatile lor si pentru spatiul pe care il au disponibil in baie. Plafonierele sunt corpuri de iluminat care de regula se monteaza in tavan si reprezinta o solutie excelenta pentru baie, hol si bucatarie, dar si pentru living in unele situatii. Aceste corpuri de iluminat sunt extrem de versatile si sunt disponibile in magazinele online de profil.

Plafonierele sunt folosite cel mai adesea in baie, in hol sau in debara, da pot fi montate teoretic in orice camera. In prima instanta, alegerea unei plafoniere pare simpla, insa este foarte important pentru cumparatori sa cunoasca anumite detalii despre aceste corpuri de iluminat, astfel incat sa se asigure ca fac cea mai buna alegere. Plafonierele contribuie la aspectul general al unei incaperi si, in functie de dimensiuni si design, pot fi alese de cumparatori.

Criterii ce trebuie avute in vedere pentru a alege cea mai buna plafoniera pentru baie

In primul rand, clientii trebuie sa aiba in vedere dimensiunea plafonierelor, in corelare cu dimensiunea baii. Cele mai bune plafoniere se incadreaza perfect in camera in care vor fi montate, de aceea dimensiunea lor este foarte importanta. Asadar, clientii au de ales intre plafoniere mai mari sau mai mici, patrate, rotunde sau dreptunghiulare, au posibilitatea de a monta una sau mai multe plafoniere in camera.

Plafoniera montata pe tavan trebuie sa aiba dimensiuni mai mari, insa inainte de a lua o asemenea decizie, clientii trebuie sa masoare lungimea si latimea baii in care urmeaza sa fie motata plafoniera. Designul plafonierelor conteaza foarte mult, aceste corpuri de iluminat reprezentand elemente importante de design in spatiul din casa care nu numai ca ofera o sursa de lumina importanta, ci contribuie la crearea unui anumit stil al spatiului.

Plafonierele moderne cu un finisaj impresionant vor putea fi montate in orice baie moderna. De asemenea, conteaza foarte mult sursele de iluminat pentru plafonierele alese. De regula, cumparatorii aleg plafoniere LED pentru ca au o durata de viata mult mai mare si sunt mult mai economice din punct de vedere al investitiei si al intretinerii.

Iluminatul in baie reprezinta o problema pe care proprietarii trebuie sa o aiba in vedere deoarece corpul de iluminat trebuie sa fie izolat impotriva patrunderii apei, aburului si prafului, lustrele nu reprezinta cea mai buna varianta pentru baie atat din punct de vedere al designului, cat si al sigurantei. Plafoniera de baie poate fi mare, care sa acopere intreaga suprafata, dublata de o aplica pentru iluminat local, la oglinda.

Plafoniera pentru baie este, asadar, un corp de iluminat versatil, ce poate fi montat in functie de nevoi si de design in laterale sau deasupra oglinzii, cat si in alte zone de pe peretii sau de pe tavanul din baie. Nu in ultimul rand, fluxul luminos al acestor corpuri de iluminat pentru baie variaza si poate sa produca o lumina adecvata, confortabila, in functie de optiunea proprietarilor.