Ce nu ştiu turiştii despre Thailanda

Detalii

CategoriiTurism
TaguriThailanda, turism, vacanta
Ultima actualizareVineri 30 octombrie 2015
Vizualizari1311

Voteaza & Distribuie

Descriere

De-a lungul istoriei, Thailanda şi-a schimbat de mai multe ori numele. Numită iniţial "Siam" până în anul 1939, în prezent, ţara este cunoscută în lume că Regatul Thailandei. De asemenea, Thailanda are parte de o istorie extrem de instabilă. Thailanda are o populaţie de peste 62 de milioane de oameni, din care mai bine de şapte milioane locuiesc permanent în capitală - Bangkok. Din cauza importanţei sale în comerţul internaţional, oraşul atrage milioane de lucrători şi afacerişti în fiecare zi, ceea ce face ca acest oraş să fie cea mai aglomerată metropolă din Asia de sud- est.

Thailanda- paradis turistic
Din cauza poziţiei geografice pe care o are, Thailanda a devenit un paradis turistic pentru milioanele de vizitatori. Caracterizată de cascade, munţi verzi şi plaje albe, Thailanda are o climă tropicală cu veri calde şi ierni blânde, aceasta fiind perturbată, adesea, de acţiunea musonului, care aduce furtuni puternice de vară. În ciuda acestui lucru, turismul în Thailanda este o industrie relativ recentă şi generează aproape 5% din veniturile totale ale ţării. Venitul principal din Thailanda provine din orez şi aparatură electronică- de fapt, Thailanda exportă mai mult orez decât China şi Vietnam la un loc. De asemenea, industria textilelor şi a încălţămintei, a pieselor de calculator, dar şi a cauciucului reprezintă industrii majore.

Phuket - Insula Plăcerilor
Insula Phuket este o insulă localizată la sud de Thailanda, iar după ce a fost intens afectată de tsunami, insula şi-a revenit în cei 9 ani, astfel că, astăzi este un adevărat paradis natural. Nu este exclusă nici viaţa de noapte de pe această insulă, aşa că turiştii au ocazia să se distreze şi să se plimbe până în zori, pentru a savura răsăritul Soarelui.
Chiar dacă este reprezentată de un peisaj luxuriant şi exotic, spre deosebire de alte locaţii tropicale, Thailanda reprezintă una din cele mai accesibile destinaţii turistice, din cauza preţurilor destul de mici. Astfel, paradisul tropical poate fi admirat din hotelurile de lux aflate în Phuket, care se află la numai o oră de zbor faţă de capitala statului. De asemenea, cea mai mare parte a turiştilor încep să apară în luna noiembrie, când sezonul ploios ia sfârşit.

Oferte călătorie în Thailanda
Nu mai e mult până când sezonul ploios din Thailanda se sfârşeşte, astfel că în numai câteva zile Thailanda va fi destinaţia preferată a turiştilor din întreaga lume, aşa că nu e de mirare că turiştii încep să fie din ce în ce mai interesaţi cu privire la cele mai accesibile oferte Thailanda.
Thailanda este una din cele mai frumoase destinaţii turistice din lume, fiind descrisă de plaje superbe, apă cristalină, spaţii naturale minunate şi mâncăruri delicioase. Cu toate că primeşte un număr foarte mare de turişti anual, Thailanda a reuşit să îşi păstreze cultura unică şi identitatea naţională.

Echipa Ikaturism se va asigura că vacanţa turiştilor este una lipsită de griji şi plină de calitate, astfel că, aici, turiştii se pot informa cu privire la călătoria care urmează să o facă. Ikaturism.ro îşi propune ca toţi turiştii să fie mulţumiţi de serviciile lor, iar pentru ca totul să meargă aşa cum trebuie, aceştia oferă asistenţă pe tot parcursul călătoriei, informaţii despre destinaţia care se va alege, dar şi consiliere în această privinţă. Pe lângă toate aceste avantaje, la Ikaturism, turiştii vor avea parte de cele mai bune taxe de aeroport. Echipa pune la dispoziţia turiştilor oferte de turism în Thailanda la preţuri avantajoase şi accesibile oricui.