Cele mai ieftine hoteluri din Thailanda

Cele mai ieftine hoteluri din Thailanda

Detalii

CategoriiTurism
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3515

Voteaza & Distribuie

Descriere

Thailanda este o tara inzestrata cu o mare varietate de culturi si traditii interesante si pline de culoare. Nu este o mirare ca tara este una dintre cele mai cautate destinatii turistice de calatori din toate colturile lumii. Orasul principal al tarii, Bangkok, uimeste si orbeste turistii etaland atractii fermecatoare, minunate activitati sportive de apa si o frumusete scenica splendida. Nu este surprinzator ca ofertele de calatorie in Thailanda sunt atat de cerute.Thailanda, de asemenea, este o destinatie ce necesita timp de aprofundare atunci cand vine vorba de optiuni de cazare in regiune. Tara ofera o gama larga de hoteluri, care se potrivesc nevoilor, stilurilor si, mai important, bugetului oricarui calator. De la super lux la ultra ieftine, hotelurile din Thailanda sunt din belsug.Nu toata lumea care viziteaza tara isi permite sa stea in hoteluri de cinci stele. Iata cele mai populare posibilitati de cazare din Thailanda, de la hoteluri acceptabile ca pret pana la foarte ieftine.


Silom City Hotel

Silom City Hotel este situat in mijlocul de orasului de afaceri Bangkok, si este aproape de fiecare centru comercial important. Hotelul dispune de 70 camere, fiecare dintre care fiind dotate cu aer conditionat si echipate cu un seif personal, TV color si sistem de muzica. Situat in apropierea parcului Suan Lumpini, Silom City Hotel este unul dintre cele mai populare hoteluri ieftine din Thailanda.


Silom City Hotel, Thailanda


New Siam Riverside

Situat langa raul Chaophraya, New Siam Riverside este o casa de oaspeti minunata cu vederi extraordinare. Hotelul este unul dintre cele mai populare oferte ieftine de calatorie oferite de operatorii de turism. New Siam Riverside incorporeaza facilitati cum ar fi un cafenea, restaurant cu toate dotarile si o piscina imensa. Fiecare camera a hotelului este echipata cu TV cu cablu si frigider, precum si internet Wi-Fi.


New Siam Riverside, Thailanda


Sivalai Place

Acest loc este un renumit pentru ca ofera un set extraordinar de servicii pentru calatorii doritori de o vacanta ieftina. Hotelul dispune de apartamente studio precum si de apartamente duble pentru oaspetii sai. Gama de facilitati include biblioteca, sala de karaoke complet echipata, cafenele, restaurante, sauna si sali de jocuri. In plus, Sivalai Place farmeca oaspeti cu o piscina imensa, apa fiind filtrata printr-un sistem eco-friendly non-chimic.


Sivalai Place, Thailanda


Sfaturi de tinut minte atunci cand cautati hoteluri ieftine in Thailanda

Pe langa hotelurile mai sus mentionate din Thailanda, exista o serie de alte hoteluri ieftine in diferite regiuni ale tarii. Cu toate acestea, atunci cand cautati un astfel de hotel trebuie sa fiti precauti si sa luati in considerare cateva indicii inainte de a „incercui" locul preferat pentru cazare.• Este foarte recomandat sa alegeti un loc de cazare situat in apropierea Mass Rapid Transit System (MRT), in cazul in care intentioneaza sa stea in Bangkok. Astfel veti avea siguranta ca nu veti intampina probleme atunci cand vine vorba de parcurgerea traseului de la locul de sedere in diferite parti ale orasului.• Trebuie sa aveti in vedere faptul ca e posibil ca unele dintre cele mai ieftine hoteluri din Thailanda sa nu dispuna de personal cu vorbitori de limba engleza. Cel mai bine este verifica acest aspect pentru a evita eventualele neintelegeri cauzate de imposibilitatea de comunicare.