Ce este insecticidul Karate Zeon și ce caracteristici are?

Ce este insecticidul Karate Zeon și ce caracteristici are?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriinsecticide
Ultima actualizareMarti 26 ianuarie 2021
Vizualizari208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă agricultorii și horticultorii români este reprezentată de acțiunea dăunătorilor asupra culturilor. În lipsa unor tratamente specifice, producția la ha poate avea de suferit, din punct de vedere al calității produselor finale obținute, fapt ce poate determina o lipsă de rentabilitate a culturii respective.

În acest sens, cei care care lucrează pământul - atât lucrări pe terenuri mici, cât și proiecte de anvergură - înțeleg importanța utilizării unui insecticid de calitate, cu rol în minimizarea acțiunilor dăunătorilor din culturile de câmp, leguminoase, viță de vie și pomi fructiferi! De aceea, va prezentăm astăzi insecticidul Karate Zeon:

Insecticidul Karate Zeon: Specificatii tehnice generale

Compoziție: 50g/l lambda - cihalotrin
Familia Chimica: Piretroizi
Formulare: Suspensie de microcapsule
Mod de acțiune: Contact, ingestie
Cantități disponibile: 2 ml, 100 ml, 1l.

Mai puține pierderi în atmosfera la momentul aplicării

Karate Zeon este un insecticid deosebit de eficient, cu efect rapid și vizibil. Datorită tehnologiei Zeon de ultima generație, acest insecticid garantează cea mai lungă perioada de protecție a plantei, prin pulverizarea unor cantități optime, fără pierderi în atmosfera la aplicare. După aplicarea insecticidului Karate Zeon pe plantă, substanța activă din compoziția sa chimică acționează rapid asupra sistemului nervos al dăunătorului, acțiune ulterioară pentrerării cuticulei insectei respective. La scurt timp de la contactul dăunătorului cu insecticidul, acesta încetează să se mai hrănească și moare.

Protecție împotriva razelor UV, spălărilor și precipitațiilor

Datorită funcțiilor uimitoare ale aceleași tehnologii Zeon, aplicarea acestui insecticid performant garantează o protecție de lungă durată, indiferent de natura culturii tratate. Suspensia de microcapsule, pulverizate pe structura plantei, odata cu aplicarea insecticidului Karate Zeon, are și un rol protector. Aplicat cu încredere pe culturile plantelor de câmp, culturile de leguminoase, culturile de viță de vie sau culturile de pomi fructiferi, acest insecticid acționează ca o peliculă de siguranță a texturii vegetale, împotriva unor factori exogeni de risc precum: razele UV, spălările realizate periodic, precipitațiile extreme etc.

Insecticid Karate Zeon: Recomandări pentru utilizare

Pentru a vă bucura de cele mai bune rezultate în urma utilizării acestui tip de insecticid pentru diferitele de culturi aflate în administrarea dumneavoastră, vă recomandăm să țineți cont de următoarele instrucțiuni de utilizare:

  • Aplicați Karate Zeon prin stropire, la avertizare, în timpul perioadei de vegetație;
  • Pentru un maxim de efect, va recomandăm acoperirea uniformă a întregii culturi;
  • Evitați aplicarea tratamentului în zile cu temperaturi ridicate, atunci când dăunătorii sunt expuși mai puțin acțiunii eficiente a insecticidului Karate Zeon, iar fotodegradarea este intensă;
  • Se va aplica un număr de cel mult 3 tratamente / sezon.

Comenzi online de insecticid Karate Zeon


Dacă sunteți interesat de proprietăți uimitoare ale insecticidului Karate Zeon pentru culturile dumneavoastră, un singur click pe link-ul de mai sus vă aduce în pagina acestui produs. Veți descoperi acolo și alte informații utile, privind dozele recomandate de insecticid, în funcție de criterii importante, precum: cultura sau agentul dăunător combătut.

Adăugați rapid produsul în coșul de cumpărături și alegeți cantitatea pe care doriți să o comandați apoi online. Comanda este simplu de plasat, iar livrarea pornește spre dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Pentru alte informații, găsiți pe link-ul de mai sus și acces către o echipă de Client Support dedicată, astfel încât să aveți parte de cea mai bună experiență de cumpărături online!

Sursa foto: Shutterstock.com