Ce culori poţi alege pentru cutiile poştale ale blocului în care locuieşti sau pe care îl ai în administraţie?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricutii postale
Ultima actualizareMiercuri 22 iunie 2022
Vizualizari223

Voteaza & Distribuie

Descriere

Culorile pe care le alegi pentru orice tip de obiect, sunt importante. Ele pot construi un decor frumos, care să te ajute să ai parte de o zonă estetic plăcută. Cutiile poştale sunt importante şi joacă un rol funcţional semnificativ în ceea ce priveşte comunicarea dintre locatari şi instituţii publice sau persoane apropiate. Ele pot avea imagine diferită în funcţie de dorinţele proprietarilor sau ale celor din administraţie. Se pot alege culori care să reprezinte faţada blocului sau nuanţe neutre. Indiferent de alegerea pe care o faci, trebuie să ai o variantă estetică, plăcută vizual. Poți cumpăra cutii postale bloc realizate din materiale de calitate şi vopsite la comandă, de pe site-ul cutiipostalebloc.ro.

Iată ce culori poţi alege pentru cutiile poştale ale blocului în care locuieşti sau pe care îl ai în administraţie:

1. Cumpără cutii poştale care să se asorteze cu rama uşii de la intrare
Poţi opta pentru o gamă care să fie asortată cu rama uşii tale de la intrare. O să poţi să cumperi culorile asemănătoare cu ale altor obiecte din cadrul decorului din intrarea blocului tău sau o să poţi să comanzi o culoare care să fie în acelaşi ton cu rama uşii principale. Există locuri în care există o culoare a pereţilor foarte puternică. În aceste cazuri se ţine cont de un echilibru cromatic şi se construiesc anumite variante alături de specialiştii de la firma. Astfel o să poţi avea cutii postale frumoase şi potrivite pentru holul blocului tău. Pentru mai multe informații poți vizita cutiipostalebloc.ro.

2. Poţi cumpăra cutii poştale gri, care sunt potrivite pentru orice tip de decor al intrării într-un bloc
Orice decor gri este considerat a fi neutru. De aceea este important să ştii că poţi să introduci acest tip de nuanţe de gri în orice decor de intrare a blocului. Vor fi multiple forme ale cutiilor poştale care vor putea avea această nuanţă. O să poţi să te bucuri de o integrare simplă a cutiilor în ansamblul elementelor de la intrarea principală sau din zonele laterale ale parterului de bloc. Cutiile poştale nu trebuie să iasă în evidenţă întotdeauna, însă trebuie să fie uşor de detectat pentru poştaş sau pentru alte persoane care aduc materiale publicitare, plicuri cu înştiinţări, etc. Poţi alege şi combinaţii ale diverselor nuanţe de gri. De exemplu, poţi opta pentru o margine mai închisă şi pentru o uşă mai deschisă la culoare.

3. Poţi să cumperi cutii poştale multicolore
Există posibilitatea de a cumpăra cutii poştale care să aibă mai multe tipuri de nuanţe sau culori. Cutiile postale pot să fie realizate din două nuanţe, o margine şi o culoare de bază. De aceea este important să fie alese în funcţie de estetica locului în care sunt poziţionate. Dacă peretele este alb atunci pot fi combinate multiple culori pentru un aspect jucăuş şi vesel. Dacă vrei să obţii o variantă colorată, dar elegantă, poţi opta pentru o nuanţă neutră şi una pastel.