Care sunt caracteristicile de care beneficiaza piesele Husqvarna?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridrujbe
Ultima actualizareMiercuri 30 octombrie 2019
Vizualizari505

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania suedeza Husqvarna, fondata in 1689, este astazi una dintre cele mai cunoscute marci producatoare de drujbe si piese de drujbe. Avand cateva secole de experienta, aceasta companie produce printre cele mai performante drujbe din prezent. Cu toate acestea, chiar si cea mai performanta unealta va avea nevoie de piese de drujba de schimb, precum lantul, lama sau alte componente si accesorii.

De aceea, daca detii un model de la aceasta firma, alege Roco Piese, magazin online care iti ofera o multitudine de piese Husqvarna si echivalente, la un pret deosebit de avantajos!

Atunci cand lucram cu drujbe exista un risc ridicat de accidentare, daca nu ne asiguram si masurile de protectie specifice acestei activitati. Prin urmare, pentru a evita orice fel de accident, alege un echipament de protectie adecvat, precum si o drujba Husqvarna in stare buna de functionare.

Iata si cateva sfaturi pentru a te asigura in timpul lucrului:

Cu toate ca cele mai multe piese Husqvarna au caracteristici de protectie, va trebui sa dispui si de un echipament adecvat. Spre exemplu, frana pe lant este activata automat daca drujba sta intr-un unghi gresit. Prin urmare, daca se intampla sa scape lantul, iar lama sa se ridice brusc, mecanismul de franare a lantului se va activa automat.

Iata si cele mai importante componente ale unui echipament de protectie adecvat:

 • Casca de protectie, casti de protectie si ochelari de lucru;
 • Manusi de lucru din piele tabacita sau material special anti-sfasiere.
 • Pantaloni si geaca de protectie;
 • Ghete sau bocanci cu talpa anti-alunecare;

Odata ce te-ai echipat corespunzator, este timpul sa incepi lucrul. Iata cateva sfaturi despre manevrarea drujbei Husqvarna, pentru evitarea sau reducerea riscului de accidentare:

 • Strange cu mana dreapta patul drujbei, in timp ce cu mana stanga prinzi manerul frontal, avand degetul mare orientat in jos pentru reducerea reculului.
 • Tine drujba aproape - Chiar daca este prima data cand folosesti o drujba Husqvarna, nu trebuie sa iti fie frica de ea! Tine-o aproape de corp pentru a beneficia de cel mai bun echilibru.
 • Alege o pozitie de lucru optima - Aceasta inseamna sa tii piciorul stang in fata, aplecandu-te din genunchi cand este nevoie, nu din trunchi!
 • Daca schimbi pozitia de taiere, opreste si drujba pentru a evita orice risc.
 • Asigura-te ca nu sunt persoane pe o raza de 3 metri inainte de a incepe sa folosesti drujba.

Ce trebuie sa stii despre cele mai multe piese Husqvarna:

 • Frana pe lant si manerul de frana vor opri drujba in cazul folosirii defectuoase sau in cazul reculului.
 • Dispozitivul de prindere a lantului va opri deraierea acestuia in cazul unei defectiuni.
 • Manerul frontal asigura protectia mainilor.
 • Butonul de stop este ideal pozitionat, astfel incat sa poti opri instant drujba.

Nu uita sa inspectezi cu atentie drujba si piesele Husqvarna inainte de inceperea lucrului. In cazul in care constati orice neregula, Roco Piese iti pune la dispozitie o multitudine de piese Husqvarna, originale si perfect echivalente, alaturi de preturi ofertante si un sistem de livrare rapid, oriunde in Romania! Oricand ai nevoie de piese Husqvarna, Roco Piese iti este aproape!