Cadourile florale și florile de sezon

Detalii

CategoriiShoping
Taguribuchete flori, Bucuresti, Florarie, florarie online
Ultima actualizareMarti 30 mai 2017
Vizualizari899

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ţi s-a întâmplat vreodată să comanzi un buchet online, să alegi florile perfecte şi la un preţ tocmai bun însă, imediat ce ai plasat comanda, să fii anunţat că nu ţi se poate livra, florile alese nefiind în sezon? Tradiţia cultivării plantelor în Europa este veche de zeci de ani, marile sere fiind deţinute de aceeaşi familie timp de câteva generaţii. În plus, în ultimii ani au apărut țări noi pe harta cultivatorilor, în special din zona continentului african. Astfel, floriştii îşi pot aproviziona atelierele tot timpul anului cu aproape orice tip de floare.

Cu toate acestea, aranjamentele florale rămân totuşi nu doar perisabile, ci şi sezoniere. Deşi progresul industriei asigură permanență soiurilor de plante de-a lungul anului, nu poate garanta întotdeauna şi calitatea premium a florilor pe care le recoltează în extrasezon. Iată de ce ţi se poate întâmpla ca, dând comandă de un buchet de lalele în luna octombrie sau de ranunculus în luna august, să ţi se răspundă că nu sunt în sezon, în cel mai bun caz, sau să ţi se livreze un buchet de o calitate îndoielnică, în cel mai rău şi, din păcate, cel mai întâlnit. Același lucru se poate întâmpla și la comandarea florilor pentru evenimentul tău personal. Tocmai de aceea, ai grijă să te informezi din timp dacă pentru botezul celui mic vrei anumite lumânări de botez sau pentru nunta ta vrei o anume floare în buchetul de mireasă!

Atelierul de design floral Olla a lansat și o florărie online, având un serviciu special: Livrare flori astăzi. Ca multe alte start up-uri din domeniul creativ, atelierul Olla a fost înfiinţat Oana Lamba, profesionist cu multă experienţă în domeniul corporate, dar care a ales să îşi deschidă o afacere cu suflet. Astfel, serviciile pe care atelierul le oferă ţin cont de cele mai exigente cerințe, motiv pentru care a obţinut locul 3 în categoria Cea mai bună florărie online şi a fost nominalizat pentru cel mai bun start-up în e-commerce 2016 în cadrul GPeC - Gala Premiilor eCommerce.

Iată care sunt beneficiile serviciul Livrare flori astăzi pe care Olla.ro îl oferă clienţilor săi:

 • Florile sunt în stoc şi întotdeauna proaspete
 • Ai garanţia unui cadou floral ce poate fi comandat în ultimul moment, fără stresul mesajului “Ne pare rău, nu se află în sezon.”
 • Comanda poate fi plasată în mod comod şi simplu
 • Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil (atenție, numai în București!)
 • Găsești o varietate mare de tipuri de cadouri florale, de la buchete de trandafiri şi cutii cu flori, până la aranjamente florale în suport de lemn realizat handmade integral sau romanticul trandafir roşu.
 • Se poate comanda un buchet „alegerea floristului”, realizat în bugetul propus de client, ţinând cont de ocazie şi tipul cadoului floral (buchet, aranjament, plantă)
 • Aranjamentele florale pot fi însoţite de un mesaj personalizat
 • Fiecare propunere din categoria Livrare flori astăzi a fost creată cu suflet de designerul floral Oana Lamba
 • Vei primi o fotografie cu florile livrate
 • Livrarea este gratuită
 • Multiple modalităţi de plata: plata online (prin card), prin transfer bancar sau ramburs (la livrare).

www.olla.ro