Baterie bideu pentru bai moderne - alegerea perfecta pentru orice locuinta

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriInstalatii sanitare
Ultima actualizareVineri 23 noiembrie 2018
Vizualizari1223

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca iti doresti in baia casei tale obiecte din ce in ce mai variate care sa iti usureze traiul, atunci achizitionarea unui model de baterie bideu este mai mult decat necesara.

Bideurile, din ce in ce mai populare si la noi in tara

O inventie frantuzeasca ce dateaza din secolul al 17-lea, bideurile nu au reprezentat un punct de interes prea mare pana acum cativa ani cand au inceput sa fie tot mai cerute in baile hotelurilor si chiar locuintelor. Desi nu se stie exact numele persoanei care le-a inventat, acestea erau initial amplasate in dormitor si nu in baie. In anii 1900, din considerente de instalare a tevilor, acestea au inceput sa fie montate in bai. Reprezentau, alaturi de chiuveta, vasul toaletei si cada, un element indispensabil din palatele frantuzesti. Ulterior, pe masura ce tehnologia a avansat, au aparut modele de bideu electric, foarte populare, cu precadere in tarile asiatice.

Tipuri de bideuri

De aici si cele doua tipuri de bideu intalnite in case sau hoteluri: bideul tip fantana si bideul electric. Cel de tip fantana este mai dificil de instalat si utilizat, mai ales in baile apartamentelor unde, de cele mai multe ori, spatiul alocat nu este unul foarte generous. In schimb, bideul electric a castigat tot mai multa popularitate in randul celor care isi doresc un astfel de obiect si il considera un element mai mult decat necesar in casa. Varianta electrica poate fi atasata toaletei.

Cum instalezi un bideu?

De cele mai multe ori, atunci cand alegi vasul toaletei, chiuveta, cada sau cabina de dus, alegi si bideul. Acesta este complementar celor enumerate si ar trebuie sa aiba aceeasi linie in materie de design precum restul baii.

Sunt bideurile ecologice?

Din punctul de vedere al consumului de apa, acestea sunt foarte eficiente. Cantitatea de apa utilizata la un bideu este relativ mica si nu are impact major asupra cantitatii de apa utilizata per total in baie.

De ce sa cumperi un bideu pentru baia ta?

Poate ca bideul nu este atat de utilizat si indispensabil precum chiuveta, dar, acesta incepe sa fie tot mai des instalat in bai, iar motivele sunt diverse si numeroase. In general, persoanele cu probleme de sanatate pot beneficia de avantajele utilizarii unui bideu. Utilizarea acestuia este mai facila pentru persoanele cu probleme locomotorii sau pentru cele mai in varsta. De asemenea, folosirea bideului este igienica, este ecologica si reduce problemele cu tevile si canalizarea. La fel ca bateria pentru chiuveta sau pentru dus, si bateria pentru bideu trebuie sa fie una speciala.

De unde cumparam?

Baterii-lux.ro este magazinul online in care gasesti orice modele de baterie bideu, fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Pe baterii-lux.ro gasesti o gama variata de baterii pentru bideu din inox. Preturile difera in functie de model si poti opta pentru o baterie cu doua manere sau pentru una moderna, cu un singur maner, manevrabil atat pentru apa calda, cat si pentru cea rece. Esential este ca un bideu, la fel ca o chiuveta, are nevoie de o baterie buna. Este de preferat ca modelele alese pentru intreaga baie sa fie in aceeasi nota in ceea ce priveste designul. Nu uita, bateriile robinetelor, fie ca sunt ele pentru bideu, chiuveta din bucatarie sau cea din baie, trebuie sa fie calitative si rezistente in timp.