Balustrada metalica cu model cercuri - simbol al echilibrului

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguribalustrade
Ultima actualizareVineri 28 august 2020
Vizualizari101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice loc din casa dumneavoastra poate deveni special prin alegerea cu grija a pieselor din amenajare. In primul rand, balustrada a fost gandita sa ofere siguranta si protectie in zona scarii. In zilele noastre balustradele sunt ele in sine un produs decorativ important in locuinta. Alegerea unui model de balustrada nu este o misiune chiar usoara. Aceasta trebuie sa ofere atat siguranta dar sa arate si frumos, de asemenea sa se incadreze cu restul amenajarii existente.

O balustrada deosebita se concepe impreuna cu un arhitect specializat sau designer de interior

In cazul locuintelor noi realizate, balustrada scarii se proiecteaza cu restul constructiei, in armonie. In situatia amenajarilor unei locuinte deja existente, tot un arhitect sau designer de interior va ajuta la alegerea balustradei. Este destul de important sa discutati cu un designer de interior sau arhitect specializat si in amenajari interioare, sa vada locuinta, sa va inteleaga pe dvs ca si personalitate, sa inteleaga ce va doriti, astfel incat rezultatul final sa fie ceva ce va reprezinta, va place si se incadreaza in aceeasi linie cu restul amenajarii.

Recomandarea noastra este sa discutati cu un arhitect cu experienta in amenajari interioare sau un designer de interior, sa va intalniti, sa transmiteti cat mai clar ce va doriti. Este important sa transmiteti ceea ce va reprezinta, modele vazute, ce v-a placut, de asemenea modele care nu v-au placut. Noi, Metal Creativ, producem ceea ce rezulta din discutiile dintre dumneavoastra si arhitecti / designeri. Am observat in timp ca proiectele cele mai frumoase sunt cele in care arhitectul si designerul au inteles perfect clientul si i-au proiectat ceva unic, numai pentru el. Balustrada aceasta are ca design cercul. Cercul este simbolul universului, totodata un simbol al echilibrului. Acest model de balustrada, ca si alte modele, a pornit de la necesitatea incadrarii balustradei in conceptul existent al amenajarii de interior.

Atelier Metal Creativ produce la comanda mobilier metalic stil industrial

Realizam in atelierul nostru diverse produse, cum ar fi:

  • Compartimentari metal sticla
  • Biblioteci din structuri metalice
  • Balustrade
  • Masti calorifere, masti aparate aer conditionat, masti spatii tehnice, contoare
  • Mobilier unicat custom made

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti desenul pe adresa de email: office@metal-creativ.ro
Relatii suplimentare puteti obtine discutand la telefon 0753.124.722