Avantajele balustradelor din sticla securizata ABC Ludens

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguribalustrade, Balustrade din sticla
Ultima actualizareJoi 20 august 2020
Vizualizari633

Voteaza & Distribuie

Descriere

Constructia si amenajarea unei case presupune efort sustinut pe multiple planuri. Cele mai mici detalii pot face diferenta. In casele cu etaj, balustrada este foarte vizibila si poate deveni un punct de atractie. Ea poate sa fie realizata din sticla securizata cu finisaje diferite. ABC Ludens ofera balustrade din sticla, adaptate nevoilor locuintei tale. Iata care sunt avantajele balustradelor din sticla securizata de la ABC Ludens:

1. Sunt estetic placute pentru orice tip de incapere


In primul rand, balustradele din sticla securizata sunt moderne si estetic placute. Ele pun in valoare restul decorului, avand o transparenta care poate sa fie perfecta pentru anumite spatii. Sticla securizata este perfecta pentru spatiile care vor sa induca senzatia de marire sau pentru zonele care sunt minimaliste. Ele pot dsa fie utilizate in combinatii de decor clasic si modern, precum si in zonele contemporane, deschise, cu linii simple si aerisite.

2. Au posibilitatea de a avea mana curenta din diverse materiale sau pot sa fie construite simplu, fara mana curenta


Posibilitatea de a avea sau nu mana curenta, reprezinta un avantaj pentru cei care doresc sa obtina o imagine specifica. Asadar, daca minimalismul este cel care te reprezinta, poti alege varianta de balustrada fara mana curenta. Ea va putea sa fie frumoasa in orice tip de spatiu daca iti doresti sa obtii imaginea de plutire, de transparenta totala. Daca ai o casa in care mana curenta este un element estetic necesar, atunci poti alege din diversele materiale si finisaje care ti se potrivesc. De exemplu ppoti alege o mana curenta din lemn inchis la culoare, care sa fie in contrast cu albul peretilor sau al scarilor de marmura.

3. Au un raport bun calitate-pret


Balustradele din sticla securizata au un raport bun calitate-pret. Ele sunt dispoibile pentru mai multe marimi, in functie de bugetul pe care il ai si de marimea scarilor tale. Balustradele se vand pentru un minim de 5 metri liniari, pretul fiind calculat in functie de numarul de metri de care ai nevoie.

4. Pot avea diverse finisaje, fiind din sticla securizata clara, fumurie sau sablata


Balustradele din sticla securizata de la ABC Ludens sunt disponibile in mai multe finisaje. Ele pot sa fie alese din sticla ultra clara, din sticla fumurie sau sablata. In functie de spatiul unde sunt montate balustradele, alegerile pot pune in valoare scarile sau peretii si decoratiunile existente.

In concluzie, balustradele din sticla securizata sunt perfecte pentru orice tip de spatiu si sunt estetic placute. Liniile lor simple pot scoate in evideta alte elemente de decor in anumite situatii. Mana lor curenta este special creata astfel incat sa iti infrumuseteze casa.