Soluția Optimall Logistic (TMS) optimizează rutele șoferilor livratori

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport, transport marfa
Ultima actualizareMarti 27 aprilie 2021
Vizualizari95

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă compania noastră livrează marfa clienților cu ajutorul șoferilor livratori proprii, este necesar să folosim o soluție de tip TMS (Transport Management System). Aceasta are ca scop principal optimizarea rutelor de livrare ale șoferilor și eficientizarea transportului în livrarea mărfurilor și a timpilor de livrare a mărfii.

Optimall Logistic by AROBS, soluția de tip TMS, este compusă din 2 elemente: Optimall Logistic WEB și Optimall Logistic Mobile. Optimall Logistic WEB, aplicația folosită de către dispecerii care coordonează întregul proces logistic, are ca scop planificarea eficientă a operațiunilor de livrare pe rute optime, ținându-se cont de anumiți altgoritmi și criterii de rutare.

Optimall Logistic Mobile, aplicația destinată exclusiv șoferilor livratori, îi ajută pe aceștia să aibă acces la informații în timp real despre clienți cât și despre comenzile ce trebuiesc livrate clienților. Șoferii au posibilitatea de a încasa parțial sau total facturile restante ale clienților folosind o imprimantă termică cu bluethoot conectată la terminal.

De ce ar trebui să folosești o soluție TMS?

1. Identifici abaterile efectuate de șoferii livratori;
2. Planifici rutele rapid;
3. Respecți normele de livrare și operaționale ale clientului;
4. Esitmezi timpul de livrare al comezilor;
5. Ai o vizibilitate clară asupra întregului proces de livrare;
6. Consolidezi și optimizezi încărcarea mărfurilor.

Optimall by AROBS a dezvoltat o soluție de tip SFA (Sales Force Automation) destinată exclusiv agenților de vânzări atât în regim Pre Sales cât și Van Sales. Această soluție ajută la automatizarea întreg procesului de vânzare. Ceea ce o face diferită față de alte soluții de tip SFA este faptul că aceasta se interfațează cu peste 73+ ERP-uri.

Fie că ești interesat de o soluție de tip TMS sau de o soluție de tip SFA, nu ezita să ne scrii la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.