Asined.ro - Analiza moldflow, o solutie care ajuta la optimizarea procesului de injectare polimeri

Asined.ro - Analiza moldflow, o solutie care ajuta la optimizarea procesului de injectare polimeri

Detalii

CategoriiStiinta
Tagurisoftware
Ultima actualizareMiercuri 29 martie 2017
Vizualizari886

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deoarece experienta nu este suficienta pentru a obtine conditii optime de proiectare si prelucrare a pieselor obtinute prin injectare de polimeri, utilizarea unui soft pentru simularea procesului de injectare este cea mai buna solutie. Asined va ofera posibilitatea de analiza moldflow un software ce ajuta la optimizarea procesului de injectare.

O astfel de investitie este deosebit de utila, deoarece acest instrument va ajuta sa evitati pierderile financiare si sa mentineti un nivel de calitate superior, oferind produsele necesare intr-un timp cat mai scurt.

Care sunt avantajele unui software Moldflow?


Folosirea unui prototip digital pentru a simula procesul de injectie este deosebit de util, din foarte multe puncte de vedere. Principalul scop al softului oferit de Asined este optimizarea componentelor de plastic fabricate, precum si eliminarea pieselor defecte si cheltuielilor suplimentare generate de inlocuirea acestora.

Prin urmare, beneficiati de urmatoarele avantaje:
  • Cresterea eficientei, productivitatii si profitabilitatii;
  • Reducerea costului de capital;
  • Reducerea numarului de prototipuri fizice;
  • Realizarea de produse complexe si cat mai inovatoare;
  • Timp mai scurt de executie;
  • Evitarea defectelor de fabricatie;
  • Umplerea uniforma a cavitatilor matritei.

Asadar, cu ajutorul acestui program de analiza Moldflow, puteti evalua grosimi diferite ale pieselor si materialelor, cu scopul de a determina intr-un timp cat mai scurt parametrii optimi pentru obtinerea unor piese de inalta calitate.

De asemenea, puteti preveni deformarea pieselor si multe alte defecte tehnice si estetice.

Performanta tehnologica si timp de productie optimizat

Acest software este solutia ideala pentru a simula injectarea in matrita, intrucat acesta utilizeaza mai multe modele de viscozitate in vederea testarii curgerii materialelor polimerice injectate.

Cu ajutorul analizelor efectuate de catre acest program pot fi extrase rezultate deosebit de utile, precum si diagrame ale variatiilor zonale in ceea ce priveste temperatura, presiunea timpul de umplere, golurile de aer, orientarea moleculelor etc. In plus, dumneavoastra puteti controla parametrii de proces precum viteza de injectare, temperatura topiturii si a matritei, presiunea de mentinere, umplerea sau racirea.

Asadar, toaate datele obtinute cu acest tip de analiza detaliata a procesului de injectare contribuie la obtinerea unei productivitati sporite, fara defecte sau timp pierdut.

Aplicatii variate cu analiza Moldflow – solutii profesionale de la Asined, pentru profesinosti

Daca va doriti un software care sa va ajute sa analizati si optimizati sistemul traseului de umplere sau racire a polimerilor injectati in matrite, oferta de analiza Moldflow a firmei Asined este una dintre cele mai bune solutii.

Astfel, minimizati timpul de modelare si preveniti defectele de fabricare, datorita acestei unelte ce va ajuta sa examinati si sa identificati zonele care nu corespund design-ului. In plus, specialistii acestei firme va stau la dispozitie cu recomandari si suport tehnic, dar si solutii de ultima ora, care sa creasca nivelul de calitate al pieselor de plastic, dar si randamentul intregii unitati de productie.

Pentru detalii suplimentare, accesati website-ul www.asined.ro
Telefon: 0213162785
Mobil: 0722411446
Fax: 0213160779
E-mail: office @ asined.ro