Animalele si chi-ul pozitiv

Animalele si chi-ul pozitiv

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3227

Voteaza & Distribuie

Descriere

Animale de companie si chi-ul pozitivCultura chineza si multe altele cred ca energia chi este forta vietii in aceasta lume. Fara energia chi pur si simplu nu poate exista viata. Aceasta coboara din ceruri ca energie pura, dar se transforma si se manifesta sub forma a cinci elemente fizice: apa, lemn, foc, pamant si metal.


Animale de companie si chi-ul pozitiv

Dovezile ca un animal este inconjurat de chi pozitiv se regasesc in comportamentul lui. La fel ca si oamenii, animalele sunt relaxate, prietenoase, sanatoase, afective si fericite. Sanatatea le este excelenta, organismul puternic si flexibil, au pofta de mancare, interesul si curiozitatea sunt la fel de alerte


Ce pot face stapanii de animale pentru a incuraja fluxul de chi pozitiv pentru prietenii lor?

Trebuie sa aplice aceleasi principii de feng shui pe care le aplica pentru ei si casa lor. Animalele sunt maestri naturali ai chi-ului si stiu ce sa faca cu energiile naturii. Daca experimentati fluxul de chi pozitiv, atunci ii veti putea ajuta si pe necuvantatori sa se simta in largul lor. Dati-le o dieta sanatoasa, bolurile trebuie sa fie mereu pline cu apa curata si proaspata, puneti-le o perna sau patutul in zona faimei, unde isi pot reincarca chi-ul, si pastrati-le baia accesibila si imaculata.Cel mai important, mentineti-va casa ordonata astfel incat sa poata alerga peste tot pentru a ajuta fluxul chi pozitiv sa circule prin casa dvs.